[PROBLEM]Battlefield 2 : Rank Mod PL v1.5....
Paul12
03.03.2013
Witam mam problem związany z Battlefield 2: Rank Mod PL v1.5.1a otóż problem w tym,że jestem zielony w tego typu rzeczach ale z łatwiejszymi pluginami nie mam problemu a dzisiaj wgrałem nowy rank mod z nowymi rangami,medalami i innymi rzeczami ale nie zadziałał.Gdy na początku gdy wgrywałem jakiego typu ma być serwer to wybrałem bf2 i po wejściu na serwa było max mieć 24 odznaki w 3 poziomach.Chciałbym uzyskać pomoc od osób,które wiedzą jak to zrobić i żeby mi pomogły.Będę wdzięczny jeśli by mi ktoś to zrobił nawet zapłacę jeśli będzie trzeba będzie również POMÓGŁ .Dam link do tych odznak,które próbowałem zrobić.
http://amxx.pl/topic/77737-battlefield-2-rank-mod-pl-v151a/
O'Zone
04.03.2013
Jak ja lubię tak chaotycznie napisane teksty 
Mam rozumieć, że miałeś na serwerze bf2 z 24 odznakami i działał. Jednak zmieniłeś go na nowy z większą ilością i już tak różowo nie było?
Może konkretnie byś powiedział co nie działało? Załączył jakieś logi.
Przy okazji, czy czyściłeś bazę bf2 przed wgraniem nowej wersji?

Mam rozumieć, że miałeś na serwerze bf2 z 24 odznakami i działał. Jednak zmieniłeś go na nowy z większą ilością i już tak różowo nie było?
Może konkretnie byś powiedział co nie działało? Załączył jakieś logi.
Przy okazji, czy czyściłeś bazę bf2 przed wgraniem nowej wersji?
Paul12
05.03.2013
oto chodzi zeby ktos kto sie zna wgral by mi to za jakąś kase lub cos innego bo ja jestem w tym zielony.stare bf2 działa tylko niema nowych odznak a sa tylko nowe opisy odznak /odznaki1 /odznaki2 /odznaki3 a reszta stara.
P.S: nic nei kasowalem i nic nie czyscilem tylko nadpisywalem
Użytkownik Paul12 edytował ten post 05.03.2013 14:22
P.S: nic nei kasowalem i nic nie czyscilem tylko nadpisywalem
Użytkownik Paul12 edytował ten post 05.03.2013 14:22