Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Broblem z botami podczas granie w Just Capture the Flag (CTF) v1.32b


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
Brak odpowiedzi do tego tematu

#1 Kedzior123997

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 4
Nowy

  • Postów:34
  • GG:
  • Imię:Marcin
  • Lokalizacja:warszawa
Offline

Napisano 03.03.2013 11:34

Witam broblem jest takie wchodze w new game jestem w grze i moge grac ale chodzi mi o boty strzelają ale sie nie ruszą ze spawn bo co 3 sekundy nie tereportują na spawn boty są standardowe zainstalowane razem z cs.
Jeżeli ktoś wie co mam zrobić albo jakie boty zainstlować do Just Capture the Flag (CTF) v1.32b.

Użytkownik Kedzior123997 edytował ten post 03.03.2013 11:35

  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych