Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

[ROZWIĄZANE] Problem z /bank


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
12 odpowiedzi w tym temacie

#1 Arti13

    Życzliwy

  • Zbanowany

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:21
  • Lokalizacja:sadasdasd
Offline

Napisano 24.02.2013 10:05

Witam. Mam problem z bankiem prosiłbym o pomoc o to logi.


L 02/24/2013 - 09:50:27: Function is not present (function "Pokaz") (plugin "bankfragow.amxx")
L 02/24/2013 - 09:50:27: [AMXX] Run time error 10 (plugin "bankfragow.amxx") (native "set_task") - debug not enabled!
L 02/24/2013 - 09:50:27: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes)


#2 CheQ

    Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem.

  • Junior Admin

Reputacja: 1984
Godlike

  • Postów:5534
  • Imię:Adaś
  • Lokalizacja:Glinianka
Offline

Napisano 24.02.2013 10:38

sma daj.
  • +
  • -
  • 0

b_560_95_1.png


#3 Arti13

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:21
  • Lokalizacja:sadasdasd
Offline

Napisano 24.02.2013 16:52

Tutaj masz sma

Załączone pliki


Użytkownik Arti13 edytował ten post 24.02.2013 16:53


#4 Shelma

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:47
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Poznań
Offline

Napisano 24.02.2013 17:39

Zobacz teraz chodz pewny nie jestem

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 1

#5 Arti13

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:21
  • Lokalizacja:sadasdasd
Offline

Napisano 24.02.2013 21:54

Ok zobaczę czy będą błędy w logach. Dla ciebie +

To samo w logach. Proszę o pomoc

#6 Arti13

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:21
  • Lokalizacja:sadasdasd
Offline

Napisano 26.02.2013 19:04

proszę o pomoc z tym bankiem ;/

#7 O'Zone

    Wszechwidzący

  • Użytkownik

Reputacja: 202
Profesjonalista

  • Postów:276
  • GG:
Offline

Napisano 26.02.2013 21:19

Z tego co widziałem przeszukując google, błąd jest w czystym pluginie od tego autora.
Dopisz debug po nazwie pluginu i wklej pełny log błędu, który się pojawi.
  • +
  • -
  • 0
Pomogłem? Daj Dołączona grafika

#8 Arti13

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:21
  • Lokalizacja:sadasdasd
Offline

Napisano 04.03.2013 15:30

o to logi :

L 03/04/2013 - 15:22:56: Function is not present (function "Pokaz") (plugin "bankfragow.amxx")
L 03/04/2013 - 15:22:56: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "bankfragow.amxx")
L 03/04/2013 - 15:22:56: [AMXX] Run time error 10: native error (native "set_task")
L 03/04/2013 - 15:22:56: [AMXX]	[0] bankfragow_1276400.sma::plugin_init (line 81)

(05.03.2013 20:18):
Kod w postach (np. źródło pluginu) umieszczaj w odpowiednich tagach (code/php/spoiler itp), a powyżej 200 linijek tylko w załączniku lub na wklejce.

Użytkownik Benio101 edytował ten post 05.03.2013 20:17
Dodanie znacznika CODE


#9 FragManiak

    Początkujący

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:15
  • GG:
  • Imię:Karol
  • Lokalizacja:Z Daleka
Offline

Napisano 05.03.2013 08:32

" [0] bankfragow_1276400.sma::plugin_init (line 81)"

w 81 linijce tego pluginu w sma jest błąd.
FRAGMANIA.COM.PL Zaprasza!
Only DD2 IP: 31.186.81.62:27076
FFA IP: 31.186.85.10:27051
JailBreak IP: 91.204.161.55:27084

Najlepsze serwery CS 1.6

#10 Arti13

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:21
  • Lokalizacja:sadasdasd
Offline

Napisano 05.03.2013 14:26

A da rade to jakoś naprawić bo ja jestem zielony w tych sprawach ? :/

#11 O'Zone

    Wszechwidzący

  • Użytkownik

Reputacja: 202
Profesjonalista

  • Postów:276
  • GG:
Offline

Napisano 05.03.2013 16:48

" [0] bankfragow_1276400.sma::plugin_init (line 81)"

w 81 linijce tego pluginu w sma jest błąd.

Dołączona grafika
Przyjrzałem się dokładniej pluginowi i doszedłem do wniosku, że ten task odwołuje się do funkcji lotto, która jest wyłączona przez zakomentowanie.
Jeśli tak się spojrzy na tą sprawę, to rozwiązanie wydaje się banalnie proste. Sprawdź:

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 0
Pomogłem? Daj Dołączona grafika

#12 Arti13

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:21
  • Lokalizacja:sadasdasd
Offline

Napisano 05.03.2013 20:11

dzięki mistrzu wszystko dziala elegancko :D

#13 Gość_21977_*

  • Gość

Reputacja: 0

Offline

Napisano 05.03.2013 20:18

Wiadomość wygenerowana automatycznie


Ten temat został zamknięty przez moderatora.

Powód: Pomoc udzielona

Jeśli się z tym nie zgadzasz, Dołączona grafika raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.


Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych