Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem z automatyczną zmianną mapy


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 chinzir

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:24
Offline

Napisano 13.05.2009 15:57

Witam!
Mam problem. Na moim serwerze mapy nie zmieniają się automatycznie... W serwer.cfg ustawione jest, że mapa ma zmienić się po 20 min. Jednak nie zmienia się, mapchooser.amxx też jest włączony i w pluginach i nie odpala :/ Co może być przyczyną?

Oto moje serwer.cfg:

hostname "ValAzzurria [ol-skun] TP PL - www.unixstorm.org"

// maximum client movement speed
sv_maxspeed 320


// load ban files
exec listip.cfg
exec banned.cfg


// AFK Kicker
mp_afktime 60
mp_afkminplayers 4

// Serwer cfg

mp_autokick "0"
mp_tkpunish "0"
mp_autoteambalance "1"
mp_buytime "0.5"
mp_c4timer "35"
mp_chattime "5"
mp_consistency "1"
mp_decals "300"
mp_fadetoblack "0"
mp_flashlight "1"
mp_footsteps "1"
mp_forcecamera "1"
mp_forcechasecam "2"
mp_freezetime "5"
mp_friendlyfire "1"
mp_kickpercent "0.5"
mp_limitteams "0"
mp_logdetail "1"
mp_logecho "0"
mp_logfile "1"
mp_logmessages "1"
mp_mapvoteratio "0.5"
mp_winlimit "0"
mp_maxrounds "20"
mp_roundtime "2"
mp_startmoney "800"
mp_timelimit "20"


allow_spectators "2"
decalfrequency "60"
host_framerate "0"
edgefriction "2"
pausable "0"
mp_forcechasecam "1"

sv_aim "0"
sv_accelerate "5"
sv_airaccelerate "10"
sv_airmove "1"
sv_allowdownload "1"
sv_allowupload "0"
sv_alltalk "0"
sv_cheats "0"
sv_clienttrace "1"
sv_friction "4"
sv_gravity "800"
sv_maxspeed "320"
sv_proxies "1"
sv_send_logos "0"
sv_send_resources "1"
sv_stepsize "18"
sv_timeout "35"
sv_voiceenable "1"
sv_voicecodec "voice_speex"
sv_voicequality "5"
sv_wateraccelerate "10"
sv_waterfriction "1"
sv_wateramp "0"
sv_maxrate 25000
sv_minrate 5000
sv_maxupdaterate 101
sv_minupdaterate 20
sv_log_onefile 1
sv_lan_rate 25000
sys_ticrate 200
fps_max 200
log on

rcon_password "XXYY"


  • +
  • -
  • 0

#2 R3X

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 2960
Godlike

  • Postów:4247
  • Lokalizacja:Nie
Offline

Napisano 13.05.2009 16:09

Jedyne co mi przychodzi do głowy to kolizja

mp_maxrounds "20"

z

mp_timelimit "20"


Zdecyduj się czy czas czy rundy. W każdym wypadku, któryś z cvarów zmień na 0.
  • +
  • -
  • 0

#3 chinzir

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:24
Offline

Napisano 13.05.2009 16:11

wcześniej miałem ustawione:



mp_maxrounds "0"


i było to samo :/

----------------------------------------------
ok zrobione
cvary były popiep**one
  • +
  • -
  • 0

#4 MafiaDL

    Naj-Najstarszy Moderator

  • Przyjaciel

Reputacja: 554
Wszechwiedzący

  • Postów:3492
  • GG:
  • Imię:Łukasz
  • Lokalizacja:Warsaw
Offline

Napisano 13.05.2009 16:49

pokaz mapcycle.txt i maps.ini
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych