Plugin zakłada tłumik na m4 i usp oraz nie pozwala go zdjąć.
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Guest Message by DevFuse

Const Silencer
Temat rozp. R3X, 13.05.2009 15:36
5 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 13.05.2009 15:36
Const Silencer
Napisano 13.05.2009 16:43
Jak jakiegoś plugina nie ma ten zawsze napisze
Nice ;-)
Dałbyś rade przerobić go tak że jak ktoś będzie próbował zdjąć pokaże się tylko mu komunikat: (jeszcze nie wiem jaki, podaj linijkę w której mogę zmienić tekst, a daj byle jaki).

Dałbyś rade przerobić go tak że jak ktoś będzie próbował zdjąć pokaże się tylko mu komunikat: (jeszcze nie wiem jaki, podaj linijkę w której mogę zmienić tekst, a daj byle jaki).
Napisano 13.05.2009 16:50
dobre dobre ;d
Napisano 13.05.2009 18:32
TiTu$,
public fwCmdStart( id, uc_handle, seed ){ static Button;Button = get_uc( uc_handle, UC_Buttons ); if(Button&IN_ATTACK2 && gUspOrM4[id] ){ set_pev(id, pev_weaponanim, 0); set_uc( uc_handle, UC_Buttons, Button & ~IN_ATTACK2 ); return FMRES_SUPERCEDE; } return FMRES_IGNORED; }
public fwCmdStart( id, uc_handle, seed ){ static Button;Button = get_uc( uc_handle, UC_Buttons ); if(Button&IN_ATTACK2 && gUspOrM4[id] ){ set_pev(id, pev_weaponanim, 0); set_uc( uc_handle, UC_Buttons, Button & ~IN_ATTACK2 ); client_print(id, print_center, "Cicho ma byc! bo ban"); return FMRES_SUPERCEDE; } return FMRES_IGNORED; }
Napisano 13.05.2009 20:32
R3X, Dzięki
![:]](https://amxx.pl/public/style_emoticons/default/cwaniak.gif)
Napisano 29.03.2014 10:32
Mogłbyś proszę przerobić plugin tak, aby tłumika wcale nie było i nie można będzie go dokręcać?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych