Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
CoD Nowy

Nowy Cod wywala po 1 rundzie

cod nowy

  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1 odpowiedź w tym temacie

#1 ZeusHD

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: -3
Mniej niż zer0.

  • Postów:22
  • GG:
  • Imię:Zeus
  • Lokalizacja:Góra Olimp
Offline

Napisano 21.02.2013 17:17

hej przedchwila wsadzilem nowego coda i tak na czysto sobie gram i gdy runda 1 sie konczy i zaczyna 2 to nagle laguje chwilke a potem c++ run time error cos takiego wyskakuje a w logach pokazuje sie taki oto bład nazywa on sie error_20130221
oto treść

L 02/21/2013 - 17:03:56: Start of error session.
L 02/21/2013 - 17:03:56: Info (map "de_dust2") (file "addons/amxmodx/logs/error_20130221.log")
L 02/21/2013 - 17:03:56: [AMXX] Run time error 3 (plugin "QTM_CodMod.amxx") - debug not enabled!
L 02/21/2013 - 17:03:56: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 02/21/2013 - 17:03:56: [AMXX] Run time error 3 (plugin "QTM_CodMod.amxx") - debug not enabled!
L 02/21/2013 - 17:03:56: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 02/21/2013 - 17:03:56: [AMXX] Run time error 3 (plugin "QTM_CodMod.amxx") - debug not enabled!
L 02/21/2013 - 17:03:56: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 02/21/2013 - 17:03:58: [AMXX] Run time error 3 (plugin "QTM_CodMod.amxx") - debug not enabled!
L 02/21/2013 - 17:03:58: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 02/21/2013 - 17:03:58: [AMXX] Run time error 3 (plugin "QTM_CodMod.amxx") - debug not enabled!
L 02/21/2013 - 17:03:58: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 02/21/2013 - 17:03:58: [AMXX] Run time error 3 (plugin "QTM_CodMod.amxx") - debug not enabled!
L 02/21/2013 - 17:03:58: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 02/21/2013 - 17:03:58: [AMXX] Run time error 3 (plugin "QTM_CodMod.amxx") - debug not enabled!
L 02/21/2013 - 17:03:58: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 02/21/2013 - 17:03:58: [AMXX] Run time error 3 (plugin "QTM_CodMod.amxx") - debug not enabled!
L 02/21/2013 - 17:03:58: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 02/21/2013 - 17:03:58: [AMXX] Run time error 3 (plugin "QTM_CodMod.amxx") - debug not enabled!
L 02/21/2013 - 17:03:58: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 02/21/2013 - 17:03:59: [AMXX] Run time error 3 (plugin "QTM_CodMod.amxx") - debug not enabled!
L 02/21/2013 - 17:03:59: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 02/21/2013 - 17:03:59: [AMXX] Run time error 3 (plugin "QTM_CodMod.amxx") - debug not enabled!
L 02/21/2013 - 17:03:59: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 02/21/2013 - 17:03:59: [AMXX] Run time error 3 (plugin "QTM_CodMod.amxx") - debug not enabled!
L 02/21/2013 - 17:03:59: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 02/21/2013 - 17:03:59: [AMXX] Run time error 3 (plugin "QTM_CodMod.amxx") - debug not enabled!
L 02/21/2013 - 17:03:59: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 02/21/2013 - 17:03:59: [AMXX] Run time error 3 (plugin "QTM_CodMod.amxx") - debug not enabled!
L 02/21/2013 - 17:03:59: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 02/21/2013 - 17:04:02: [AMXX] Run time error 3 (plugin "QTM_CodMod.amxx") - debug not enabled!
L 02/21/2013 - 17:04:02: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 02/21/2013 - 17:06:07: [AMXX] Run time error 3 (plugin "QTM_CodMod.amxx") - debug not enabled!
L 02/21/2013 - 17:06:07: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 02/21/2013 - 17:06:07: [AMXX] Run time error 3 (plugin "QTM_CodMod.amxx") - debug not enabled!
L 02/21/2013 - 17:06:07: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 02/21/2013 - 17:06:08: [AMXX] Run time error 3 (plugin "QTM_CodMod.amxx") - debug not enabled!
L 02/21/2013 - 17:06:08: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 02/21/2013 - 17:06:08: [AMXX] Run time error 3 (plugin "QTM_CodMod.amxx") - debug not enabled!
L 02/21/2013 - 17:06:08: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 02/21/2013 - 17:06:08: [AMXX] Run time error 3 (plugin "QTM_CodMod.amxx") - debug not enabled!
L 02/21/2013 - 17:06:08: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).

Przepraszam tych którzy coś robią na tym forum a nie tylko afkuja to co teraz powiem nie jest do nich
Kurde ruszcie dupe do roboty a nie tylko afkujecie -.- i pomóżcie mi ogarnąc choc jeden bład a nie zamykac temat i odsylac gdzie indziej!!

  • +
  • -
  • 0
Dołączona grafika<-- Love **** <3
Dołączona grafika<-- XP Forever
Dołączona grafika<-- C-S 1.6
Dołączona grafika<-- PFK <3
Dołączona grafika<-- Anonymous

#2 Kedzior123997

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 4
Nowy

  • Postów:34
  • GG:
  • Imię:Marcin
  • Lokalizacja:warszawa
Offline

Napisano 01.03.2013 03:59

TO wina Botów.
Wejć w cstrike usun te pliki.
BotCampaignProfile
BotChatter
BotProfile

Potem ściągni
http://amxx.pl/topic...a-botow-codmod/
Jezeli grasz na new game to pszed wł ustaw 0 botów bo boty automatycznie sie dodają.
Jezeli grasz pszez HLDS to tylko wbijasz na server.

Użytkownik skarpel123 edytował ten post 01.03.2013 04:01

  • +
  • -
  • 0





Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: cod nowy

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych