Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Testuj VIpa błędy z ColorChatTestuj VIpa błędy z ColorChat


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 NaTaniel

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: -3
Mniej niż zer0.

  • Postów:40
  • Lokalizacja:lwo
Offline

Napisano 21.02.2013 14:20

Witam. Mam wgranego Testuj_Vipa.amxx

Oto Error Logi:

Spoiler

Załączone pliki


Użytkownik MarWit edytował ten post 21.02.2013 14:33
Dodanie tagów [spoiler][/spoiler]

  • +
  • -
  • 0

#2 Aro

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 15
Początkujący

  • Postów:131
  • Imię:Arek
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 21.02.2013 15:32

Masz na serwerze wgraną bibliotekę colorchat.inc ?

Dodaj debug po nazwie pluginu w plugins.ini
  • +
  • -
  • 0

<a href="http://www.paidverts.com/ref/Aro1z"><img title="Join PaidVerts NOW!" alt="PaidVerts" src="http://www.paidverts.com/banners/pv/468x60_3.gif" /></a>

 

------------------------------

Instaluję amxbans, wgrywam pluginy , pomagam we wszelkich sprawach związanych z serwerami cs 1.6 , tworzę nowe , nieskomplikowane pluginy na zamówienie , sprzedaje boty do reklam , tworzę skrypty php  - tanio !  :lol:

 

 


#3 NaTaniel

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -3
Mniej niż zer0.

  • Postów:40
  • Lokalizacja:lwo
Offline

Napisano 21.02.2013 16:25

Mam dodane debug.

colorchat

Mam wgrane.
  • +
  • -
  • 0

#4 NaTaniel

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -3
Mniej niż zer0.

  • Postów:40
  • Lokalizacja:lwo
Offline

Napisano 22.02.2013 09:30

Dodam, że to serwer crashuje co 10 min. Proszę pomóżcie.
  • +
  • -
  • 0

#5 Equilibrium

    Wszechwidzący

  • Użytkownik

Reputacja: 54
Pomocny

  • Postów:248
  • Imię:Dawid
  • Lokalizacja:CelaKarna
Offline

Napisano 22.02.2013 10:41

Dodaj do warunków is_user_connected(id). Myślę, że powinno pomóc.
  • +
  • -
  • 0

b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png
b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png

b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png

 





Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych