Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Nie mogę wchodzić na serwery cs 1.6


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 NaTaniel

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: -3
Mniej niż zer0.

  • Postów:40
  • Lokalizacja:lwo
Offline

Napisano 20.02.2013 20:19

Witam.
Jak się domyśleliście mam problem z cs. Otóż gdy wejde na jakiś serwer i wyjde z niego (nie ważne czy po 5 sek czy 5min) gdy chce wejść na inny to nie mogę. Po prostu nawet się nie ładuje, ani 1% paska. Musze wyłączyć cs odczekać lub w ogóle zrestartować kompa żeby wejść na inny serwer. Próbowałem reinstalować cs ściągać ns i też go reinstalowałem ale za każdym razem to samo.
Czy wiecie czym może być to spowodowane? Spotkaliście się kiedyś z czymś takim? Wiecie jak to rozwiązać?
Piszcie! Bo chciałbym wreszcie móc normalnie korzystać z Counter-Strike 1.6 .


Pozdrawiam i dziękuje za poświęcenie mi chwili czasu,
NaTaniel
  • +
  • -
  • 0

#2 fuxxx

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:26
  • Lokalizacja:daleko
Offline

Napisano 21.02.2013 16:12

Jaki masz internet?
  • +
  • -
  • 0
Konkurs 25zł + VIP zapraszam ~ CsZabijaka.pl
Dołączona grafika
Unikat :)

#3 NaTaniel

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -3
Mniej niż zer0.

  • Postów:40
  • Lokalizacja:lwo
Offline

Napisano 21.02.2013 19:56

1mb ale przez ostatnie 2 lata nic się nie działo.
I nie ma związku z tym ostania aktualizacja bo miałem to już chwilę przed nią.
  • +
  • -
  • 0

#4 play12

    Zaawansowany

  • Zbanowany

Reputacja: 33
Życzliwy

  • Postów:131
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Radom
Offline

Napisano 21.02.2013 21:42

Jak nie internetu to możliwe że przez ten śnieg :D bo u mnie pada i też tak mam :)

#5 Na 5tyk

    Godlike

  • Użytkownik

Reputacja: 430
Wszechobecny

  • Postów:1712
  • GG:
  • Imię:Patryk
  • Lokalizacja:PL
Offline

Napisano 21.02.2013 22:29

Taaak... Przez śnieg... :facepalm:

Jeżeli grasz na NonSteamie to możliwe, że serwer zaktualizował się do najnowszych binararek i dzięki czemu nie działa dProto na serwerze.
  • +
  • -
  • 0

#6 play12

    Zaawansowany

  • Zbanowany

Reputacja: 33
Życzliwy

  • Postów:131
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Radom
Offline

Napisano 21.02.2013 22:32

Możliwe ale przez śnieg też mogą być zakłócenia :) ja np jak sypie ostro śnieg to mam lagi i się grać nie da.




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych