Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem z modelami


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 zuben1245

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:7
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 20.02.2013 15:59

Witam mam problem z modelami zm kiedy chce je podmienić u mnie jest wszystko ok ale innym wyskakuje błąd

mod_loadbrushmodel: models/player/pies/pies.mdl has wrong version number (1701657632 should be 30 )


Fragment sma:
// Zombie Attributes
new const zclass10_name[] = { "Cerber"}
new const zclass10_info[] = { "Brak obrazen podczas furii" }
new const zclass10_model[] = { "pies.mdl" }
new const zclass10_clawmodel[] = { "v_doghands.mdl" }

Zp zombieclases.ini
[Cerber]
NAME = Cerber
INFO = Brak obrazen podczas furii
MODELS = pies
CLAWMODEL = models/zombie_plague/v_knife_zombie.mdl
HEALTH = 1500
SPEED = 224.99
GRAVITY = 0.80
KNOCKBACK = 1.00

Model znajdują się w models/players/pies/pies.mdl
  • +
  • -
  • 1

#2 zuben1245

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:7
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 21.02.2013 22:04

Podbija proszę o pomoc :(
  • +
  • -
  • 0

#3 play12

    Zaawansowany

  • Zbanowany

Reputacja: 33
Życzliwy

  • Postów:131
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Radom
Offline

Napisano 21.02.2013 22:11

Moim zdaniem jest albo zle model wgrany albo jest jakiś popsuty.

#4 zuben1245

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:7
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 22.02.2013 13:44

To dla czego mi sie normalnie pobiera? co ja mam jakiegoś innego cs'a?
  • +
  • -
  • 0

#5 Szparag

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:16
  • Lokalizacja:Gubin
Offline

Napisano 22.02.2013 14:07

podpinam sie ten sam problem od kiedy valve aktualizowal steama

Mod_LoadBrushModel: models/nuclear/w_nuclear_backpack.mdl has wrong version number (1701657632 shpuld be 30)
  • +
  • -
  • 0

#6 Play 4FuN

    Wszechmogący

  • Power User

Reputacja: 407
Wszechobecny

  • Postów:659
  • Lokalizacja:de_dust2
Offline

Napisano 22.02.2013 14:40

http://amxx.pl/topic...260#entry516260
  • +
  • -
  • 0

b_350_20_FFAD41_E98100_000000_591F11.png





Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych