Czy dd2 pociagnie na ownserwer lite?
Damek99
19.02.2013
na serwerze chce mieć dd2 16 slotów i chce go kupić w Warszawie na hostingu own server w wersji lite. da rade na taki dd2? chodzi o pingi
Aro
19.02.2013
Oczywiście że da radę jeśli nie będziesz instalował jakiś kosmicznych modyfikacji 
Według mnie lepsze rezultaty osiągniesz na pukawce czy 1shot1kill lecz tutaj też nie powinieneś mieć takich wielkich problemów przy Only DD2

Według mnie lepsze rezultaty osiągniesz na pukawce czy 1shot1kill lecz tutaj też nie powinieneś mieć takich wielkich problemów przy Only DD2

Damek99
19.02.2013
No ja tylko chce dd2 i pare podstaw ad manager hpk moze rs i ultimate sounds. Da rade jak bedzie full serwer 16 graczy? 0 modyfikacji
Damek99
19.02.2013
1.Ok a jak by bylo z tymi pingami? Daloby rade zeby pingi byly mniejsze niz 65?
2. Podajcie jakies komendy do optymalizacji gry na serwerze jezeli takie istnieja.
2. Podajcie jakies komendy do optymalizacji gry na serwerze jezeli takie istnieja.
mateuszhock
28.02.2013
Pingi możesz sobie przetestować tutaj http://www.ownserver...rwery_publiczne
Nie da się optymalizować gry na serwerze jedynie co możesz zrobić to wymuszanie np: aby gracze mieli więcej fps to cl_weather "0" jak chcesz aby mieli niskie pingi to musisz też zrobić wymuszanie rate "25000" czasem gracze maja źle ustawione i maja wysokie pingi na serwerach ;]
Nie da się optymalizować gry na serwerze jedynie co możesz zrobić to wymuszanie np: aby gracze mieli więcej fps to cl_weather "0" jak chcesz aby mieli niskie pingi to musisz też zrobić wymuszanie rate "25000" czasem gracze maja źle ustawione i maja wysokie pingi na serwerach ;]
kukla1910
28.02.2013
Jak na lite wgrywasz rs i ultimate sounds i będziesz mieć te 16/16 to licz się z lagami występującymi na serwerze