Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Nie dziala komenda "viewdemo"


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
Brak odpowiedzi do tego tematu

#1 ReKsiO

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:8
Offline

Napisano 18.02.2013 16:52

Siema ;]
Mam taki mały problem a mianowicie gdy chce odtworzyć demko i wpisuje "playdemo nazwademka.dem" to mi je zaczyna odtwarzać ale bez możliwości przysuwania materiału to lipton... Gdy wpisze "vievdemo nazwademka.dem" to cs'a mi zamknie czy zminimalizuje coś niby zacznie się dziać ale nic się nie wyświetla ;/ Po tym muszę zakończyć proces zęby ponownie odpalić cs'a... I mam takie pytanko czy może wiecie czym to spowodowane albo czy jest jakiś sprytny programik w którym mógłbym to odtworzyć ;]
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych