Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Jailbreak by Cipys [Zacina jak wchodzi ktoś na serwer]Jailbreak by Cipys [Zacina jak wchodzi ktoś na serwer]


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
8 odpowiedzi w tym temacie

#1 NaTaniel

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: -3
Mniej niż zer0.

  • Postów:40
  • Lokalizacja:lwo
Offline

Napisano 18.02.2013 15:22

Witam. Mam problem z tą paczką: http://amxx.pl/topic...s-aktualizacja/

Mój problem polega na tym, że jak ktoś wbija na serwer to ścina mu cs. Jak by kilku modeli nie mogło pobrac. Jak wbiłem na innego JB i wszystko pobrałem to wbiłem normalnie, a kumpel nie może.
  • +
  • -
  • 0

#2 Gość_21977_*

  • Gość

Reputacja: 0

Offline

Napisano 19.02.2013 17:32

Automatyczna wiadomość


Ten temat został przeniesiony z forum

AMX Mod XProblemy

do

ModyInne modyProblemy

#3 NaTaniel

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -3
Mniej niż zer0.

  • Postów:40
  • Lokalizacja:lwo
Offline

Napisano 21.02.2013 16:27

Pomoże ktoś.

Problem nie znikł.
  • +
  • -
  • 0

#4 CreeV

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:31
  • Imię:Przemek
  • Lokalizacja:ZmC
Offline

Napisano 21.02.2013 16:43

Przyłączam się do prośby

#5 NaTaniel

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -3
Mniej niż zer0.

  • Postów:40
  • Lokalizacja:lwo
Offline

Napisano 21.02.2013 17:30

Wyłączałem po kolei pluginy i przez ten plugin gracze nie mogą wchodzić: jail_api_jailbreak
  • +
  • -
  • 0

#6 CreeV

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:31
  • Imię:Przemek
  • Lokalizacja:ZmC
Offline

Napisano 21.02.2013 17:41

Mam dokładnie to samo, coś nie tak jest z tym pluginem najwidoczniej

#7 Nestea****Lemon

    Herbata ?!

  • Użytkownik

Reputacja: 81
Zaawansowany

  • Postów:313
  • GG:
  • Imię:Dawid
  • Lokalizacja:Radzyń Podlaski
Offline

Napisano 21.02.2013 19:06

Sam miałem serwer z tym silnikiem i nie było żadnych problemów , serwer obsługiwał 32 graczy i nikt nie miał lagów itp.. Może jest to wina hostingu , do JB potrzebny jest dosyć mocny host ;)

PS : Podaj logi
  • +
  • -
  • 0

cY2lZ.gif

http://nestea-tdm.cba.pl <---- Nestea****Lemon Blog


Aktualnie tworzę moda do Minecrafta ^D^


#8 NaTaniel

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -3
Mniej niż zer0.

  • Postów:40
  • Lokalizacja:lwo
Offline

Napisano 21.02.2013 21:20

Właśnie logów nie ma.

Hosting jest dobry i to nie wina hostingu.
  • +
  • -
  • 0

#9 Athrenaline

    Zaawansowany

  • Zbanowany

Reputacja: -2
Mniej niż zer0.

  • Postów:96
  • Lokalizacja:Lublin
Offline

Napisano 11.03.2013 15:48

To spróboj inny podobny plugin może wgrać.
Zbieram +




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych