Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Game Track Nie Zapisuje Statystyk


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 Heineken

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 58
Pomocny

  • Postów:223
  • GG:
  • Imię:Marcin
  • Lokalizacja:Kołobrzegu
Offline

Napisano 18.02.2013 15:20

Witam mam problem z Game Track dodałem serwer do niego i wszystko jest w porządku poza jednym szczegółem nie zapisują mi sie statystyki (ile ktoś grał czasu itp)

Dodam że gracze online działają.


Dołączona grafika

Ale w statystykach jest pusto co zrobiłem źle ?


Dołączona grafika



#2 Heineken

    Banned

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 58
Pomocny

  • Postów:223
  • GG:
  • Imię:Marcin
  • Lokalizacja:Kołobrzegu
Offline

Napisano 19.02.2013 22:13

Reffffff

#3 VasiDe

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:5
  • Lokalizacja:Łódź
Offline

Napisano 20.02.2013 10:28

Zmien nazwe serwera na
GameTrackerClaimServer
I zresetuj serwer. Nastepnie zaloguj sie na gametracker i kliknij jedno z tych 2 ktore masz podkreslone na obrazku nizej.
Dołączona grafika
  • +
  • -
  • 0

#4 alkor24

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:1
  • Lokalizacja:Trzebnica
Offline

Napisano 19.03.2013 12:51

Miałem ten sam problem. U mnie zadziałało. Dzięki!!!!




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych