Oto moja skromna paczunia zawierająca 32 kawałeczki.
Opis:
Ilość Kawałków: 32
Typ dźwięku: .mp3
Długość utworów: 14-30 sek.
Nie gniewajcie się, że nie podam wszystkich tytułów ale niestety nie pamiętam ;/
Lista utworów:
1. Pitbull ft. Christina Aguilera - Feel this moment 2. Michael Mind Project - Nothing Lasts Forever 3. Linkin Park - Castle of Glass 4. Labrinth - Beneath Your Beautiful 5. Wiley, Skepta - Can you hear me (ayayayaya) 6. Rozbójnik alibaba ft. pono & kazan & laura - w sieci 7. Florence & The Machine - Youve got the love (nie pamiętam czyj remix) 8. Taylor Swift - We Are Never Ever Getting back together 9. Calvin Harris, Florence - Sweet Nothing 10. Nelly - Hey porsche 11. Classic - Hej czy ty wiesz (Richie Madano rmx) 12. Arash ft. Sean Paul - She makes me go 13. MKTO - Thank you 14. Taio Cruz - Fast car 15. Infernal - Can't go back 16. Mario Bischin - Macarena (Leo Burn Sax bootleg mix) 17. Tomasz Niecik - Dziewczyna z facebooka 18. - 19. Vizza - Wredna (DJ Sequence rxm) 20. Weekend - Ona tańczy dla mnie 21. DJ Assad, Craig David, Mohombi, Greg Parys - Addicted 22. Timati & La La Land - Not all about the money 23. Marszałek Band - Wódka Sobieski remix 24. Olly Murs ft. Flo-Rida - Troublemaker 25. Massey - Palimy lole 26. Amy Macdonald - Slow it down 27. Ke$ha - Die Young 28. Maxel - Poczuć chcę 29. Weekend - Jesteś za***ista 30. Weekend - Ona tańczy dla mnie (2 wersja) 31. - 32. Freaky Boys - Take me away 36316418 Witajcie Oto moja skromna paczunia zawierająca 32 kawałeczki. Opis: Ilość Kawałków: 32 Typ dźwięku: .mp3 Długość utworów: 14-30 sek. To jest paczuszka, w której każdy znajdzie coś dla siebie. Nie gniewajcie się, że nie podam wszystkich tytułów ale niestety nie pamiętam ;/ Lista utworów: [code] 1. Pitbull ft. Christina Aguilera - Feel this moment 2. Michael Mind Project - Nothing Lasts Forever 3. Linkin Park - Castle of Glass 4. Labrinth - Beneath Your Beautiful 5. Wiley, Skepta - Can you hear me (ayayayaya) 6. Rozbójnik alibaba ft. pono & kazan & laura - w sieci 7. Florence & The Machine - Youve got the love (nie pamiętam czyj remix) 8. Taylor Swift - We Are Never Ever Getting back together 9. Calvin Harris, Florence - Sweet Nothing 10. Nelly - Hey porsche 11. Classic - Hej czy ty wiesz (Richie Madano rmx) 12. Arash ft. Sean Paul - She makes me go 13. MKTO - Thank you 14. Taio Cruz - Fast car 15. Infernal - Can't go back 16. Mario Bischin - Macarena (Leo Burn Sax bootleg mix) 17. Tomasz Niecik - Dziewczyna z facebooka 18. - 19. Vizza - Wredna (DJ Sequence rmx) 20. Weekend - Ona tańczy dla mnie 21. DJ Assad, Craig David, Mohombi, Greg Parys - Addicted 22. Timati & La La Land - Not all about the money 23. Marszałek Band - Wódka Sobieski remix 24. Olly Murs ft. Flo-Rida - Troublemaker 25. Massey - Palimy lole 26. Amy Macdonald - Slow it down 27. Ke$ha - Die Young 28. Maxel - Poczuć chcę 29. Weekend - Jesteś za***ista 30. Weekend - Ona tańczy dla mnie (2 wersja) 31. - 32. Freaky Boys - Take me away
Link do pobrania: http://www.speedysha...EJK/wudarsy.rar
Have fun!
PS. To moja debiutancka paczka, więc proszę o w miarę łagodne potraktowanie