Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

fast download nie działa

fast download

  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 szakal07

    Nowy

  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3
  • Lokalizacja:Jasło
Offline

Napisano 16.02.2013 13:04

Witam,
Pisze z pewnym problemem. Przegladalem bardzo wiele tematow na roznych forach lecz nie znalazlem problemu z ktorym ja nie umiem sobie poradzic ;/.
Mianowicie chodzi o to ze po wgraniu do folderu www jakieś pliki np piosenki( ścieżka jest identyczna jak to folderu cstrike). I kiedy odpalam serwer to piosenki pobieraja mi sie z obydwu folderów. Z jednego idzie bardzo szybko(wiec chyba fast działa) a z drugiego idzie po normalnej prędkości(czyli wolnej bez fastu). I moje pytanie brzmi tak: jak/co zrobic żeby po włączaniu serwera pobierały sie pliki tylko raz z folderu Fast DL ?? Proszę o pomoc. Serwer postawiony mam na pukawka.pl. W server.cfg mam dopisane:
sv_allowdownload "1"
sv_downloadurl "http://******.node**...wka.pl/cstrike"
Atrybuty folderu zmienione na 777.
I już naprawdę nie mam pojęcia co robić, pisałem tez do pukawki.pl ale jeszcze nie odpisali.
Proszę o jakieś sensowne odpowiedzi, mam nadzieje ze nie przeniesiecie tego tematu do archiwum póki problemu nie rozwiążemy bo nigdzie takiego wątku nie znalazłem.
Pozdrawiam, Bartek

Użytkownik szakal07 edytował ten post 16.02.2013 13:06

  • +
  • -
  • 0

#2 Portek

    Kończymy zabawę, permanentna emerytura!

  • Przyjaciel

Reputacja: 976
Master

  • Postów:3007
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Częstochowa
Offline

Napisano 16.02.2013 13:17

W dzisiejszej aktualizacji poprawiono ten bug. Kwestia więc aktualizacji klienta.
  • +
  • -
  • 0

Dołączona grafika
IP: ts3.cserwerek.pl


#3 szakal07

    Nowy

  • Autor tematu
  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3
  • Lokalizacja:Jasło
Offline

Napisano 16.02.2013 13:35

Ja juz aktualizowałem steama , serwer, amxmoda i metamoda. I dalej jest to samo ;/
  • +
  • -
  • 0

#4 szakal07

    Nowy

  • Autor tematu
  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3
  • Lokalizacja:Jasło
Offline

Napisano 17.02.2013 17:20


No i juz po problemie :) Usunąlem cstrike z adresu strony w pliku server.cfg, dalem atrybuty calemu folderowi www i nagle wszystko chodzi ;d także, dziekuje za wszystkie wypowiedzi ale temat juz do zamkniecia bo wszystko działa :) piosenki sie pobieraja w sekundzie ;)

Pozdrawiam :)

  • +
  • -
  • 0





Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: fast, download

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych