Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
CoD Nowy

[ROZWIĄZANE] Cannot Continue without...

cod nowy

  • Zamknięty Temat jest zamknięty
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 kowol

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:41
  • Imię:Dawid
  • Lokalizacja:Bytom
Offline

Napisano 15.02.2013 23:49

Foto niżej pokazuje co non stop mi wyskakuje gdy chcę wbić na swojego serva.
Nie jest to tylko scout, ale też minigun,flamethower itd...

Załączone miniatury

  • Bez

Użytkownik kowol edytował ten post 15.02.2013 23:50

  • +
  • -
  • 0

#2 Vasto_Lorde

    Cham

  • Power User

Reputacja: 252
Wszechwidzący

  • Postów:620
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Maćko
  • Lokalizacja:Poznań
Offline

Napisano 16.02.2013 00:16

Nie masz modelu na serwerze... Albo nie masz pluginu, który ściąga plik.
  • +
  • -
  • 0

#3 kowol

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:41
  • Imię:Dawid
  • Lokalizacja:Bytom
Offline

Napisano 16.02.2013 13:37

Dobra... mam model, mam plugin teraz mam to samo CodG/miecz.mdl a jest to do klasy lord, a wcześniej chodziło... co się z tym dzieje ?
  • +
  • -
  • 0

#4 Vasto_Lorde

    Cham

  • Power User

Reputacja: 252
Wszechwidzący

  • Postów:620
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Maćko
  • Lokalizacja:Poznań
Offline

Napisano 16.02.2013 14:31

Hmm. Więc jeśli serwer nie ściąga, to trzeba ustawić żeby ściągał (cóż za logika). Do server.cfg dopisz linijkę:
sv_allowdownload 1
Resnij serwer. I powinno być dobrze.
  • +
  • -
  • 0

#5 kowol

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:41
  • Imię:Dawid
  • Lokalizacja:Bytom
Offline

Napisano 16.02.2013 17:50

Wgrałem zły silnik coda :D Silnik CallOfDuty Limited Edytion Lion_Heart i all śmiga :D
  • +
  • -
  • 0

#6 CheQ

    Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem.

  • Junior Admin

Reputacja: 1984
Godlike

  • Postów:5534
  • Imię:Adaś
  • Lokalizacja:Glinianka
Offline

Napisano 16.02.2013 18:02

Wiadomość wygenerowana automatycznie


Ten temat został zamknięty przez moderatora.

Powód: Pomoc udzielona

Jeśli się z tym nie zgadzasz, Dołączona grafika raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.


Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL
  • +
  • -
  • 0

b_560_95_1.png






Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: cod nowy

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych