Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Po Aktualizacji Steam nie dziala błąd client world model is null


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 meest111

    Nowy

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:3
  • Imię:Patryk
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 15.02.2013 22:49

To od początku . Włączam kompa , odpalam steam . Robi się aktualizacja ( myślałem sobie wszystko ok , zawsze tak jest ) Nagle patrze , cs został usunięty , widząc to pobrałem go . Kiedy go włączyłem próbowałem wejść na serwer m ale nie mogłem , bo w połowie ładowania (precaching resources) wyskoczył mi taki napis " client world model is null " myślę sobie WTF!? Mój kolega też ma podobnie , i inni też . Jak macie na to jakąś radę proszę o szybko odpowiedź . Pozdrawiam.

#2 Sympek

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:6
  • Imię:Bartek
  • Lokalizacja:egipt
Offline

Napisano 18.02.2013 15:51

Client world model is NULL



To musi wejś do: Kod:
XXXXX\steamapps\common\Half-Life\cstrike_polish\models


skopćiować parachute.mdl i wkleić do: Kod:
XXXXXX\steamapps\common\Half-Life\cstrike_downloads\models
  • +
  • -
  • 0

#3 Sympek

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:6
  • Imię:Bartek
  • Lokalizacja:egipt
Offline

Napisano 18.02.2013 17:03

jak to nie pomoże to masz 2 sposób
Ja rozwiązałem dałem w 2 jego temacie ale go usunięto.

Wchodzicie w ikone "STEAM" właściwości, zgodności i w trybie zgodności jak macie zaznaczone przez jaki program chcecie uruchamiać to odznaczcie a jak macie odznaczone to zaznaczcie:)

Użytkownik Sympek edytował ten post 18.02.2013 17:03

  • +
  • -
  • 0

#4 ptaku

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:5
  • Lokalizacja:polska
Offline

Napisano 27.10.2013 17:41

mi nic nie pomogło

:(


  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych