Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Po Aktualizacji Steama Nie Mogę Wejść Na Serwer.


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 Yasiex0r

    Nowy

  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:2
  • Imię:Adam
  • Lokalizacja:Stargard
Offline

Napisano 15.02.2013 21:34

Witam Wszystkich !.

Mam problem dotyczący grafiki, jak i wchodzenia na serwery.

Po pierwsze - Grafika Jest jak z minecrafta. Niewiem jak to naprawić.

A po drugie - Gdy wchodzę na serwer jest wszystko cacy. Ładuje sie pasek i jest wszytko ok. Gdy pasek dojdzie do końca i się zaladuję serwer c.s. wyłącza mi się i wyskakuje błąd. Pisze w nim, że nie mam jakiejś instrukcji do przeczytania (W nawiasie pisze "read"), Kliknij Przycisk OK. Próbowałem wejść z ok. 30 razy i lipa . :/ Jedną dziwną rzeczą jest to, że mogę na boty wejść.

(To wszystko dzieje się po aktualizacji platformy Steam) :)

Miałbym do was prośbę o rozwiązanie tego problemu.
Dziękuję

//Yasiex0r
  • +
  • -
  • 0

#2 ksaju

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 10
Początkujący

  • Postów:114
  • Lokalizacja:Tak
Offline

Napisano 15.02.2013 22:17

Mam to samo tylko że grafikę mam ok :P
  • +
  • -
  • 0

#3 Yasiex0r

    Nowy

  • Autor tematu
  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:2
  • Imię:Adam
  • Lokalizacja:Stargard
Offline

Napisano 16.02.2013 17:00

No ok. Ale jak to naprawić ??
  • +
  • -
  • 0

#4 smolon

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 12
Początkujący

  • Postów:127
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Adam
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 16.02.2013 17:28

Zauwazylem, ze tak sie dzieje na serwerach z dwoma protokolami czyli, ktore nie zaktualizowaly serwerow.
Jak chcesz grac akurat na tym serwerze to polecam ns, a jak chcesz juz koniecznie grac na steamie, to szukaj serwerow only steam ;)
  • +
  • -
  • 0

#5 wkamil50

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:7
  • Imię:Kamil
  • Lokalizacja:Okolice Krakowa
Offline

Napisano 17.02.2013 12:22

No bez jaj.. sam posiadam serwer na dwóch protokołach i nie mogę na niego wejść, a kod błędu jest taki

Map [maps/pistols2.bsp] has incorrect BSP version (1329865020 should be 30)

Na innych serwerach problem dotyczy nie map a modeli.
Jest jakaś "złota szczepionka" na to? :(
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych