Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Deathrun Manager v3.0.3 nie działa


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 Jebanany

    Początkujący

  • Zbanowany

Reputacja: -4
Mniej niż zer0.

  • Postów:19
  • Imię:Damian
  • Lokalizacja:Zamość
Offline

Napisano 15.02.2013 18:20

Witam, mam problem z pluginem Deathrun Manager v3.0.3
w ogóle nie działa xD

LOGI


L 02/15/2013 - 18:11:10: -------- Mapchange to deathrun_barbie_csbr --------
L 02/15/2013 - 18:11:10: [AMXX] Plugin "statsx.amxx" failed to load: Module/Library Class "xstats" required for plugin.  Check modules.ini.
L 02/15/2013 - 18:11:10: [AMXX] Plugin "DeathrunManager.amxx" failed to load: Module/Library "cstrike" required for plugin.  Check modules.ini.

Dołączona grafika
IP: 88.199.98.116:27085
ZAPRASZAM!

#2 umadBRO?

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 38
Życzliwy

  • Postów:187
  • GG:
  • Imię:Mateusz
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 15.02.2013 18:28

Odblokuj moduły cstrike i xstats,jeżeli nie masz xstats musisz pobrać :>
Moduły odblokowujesz w pliku addons>amxmodx>configs>modules.ini (aby odblokować moduł usuń ; przed danym modułem.
edit: Jeżeliby dalej nie działało odblokuj wszystkie moduły oprócz sqlite i mysql no chyba że ci są potrzebne.

Użytkownik blow15 edytował ten post 15.02.2013 18:30

  • +
  • -
  • 0

#3 Jebanany

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: -4
Mniej niż zer0.

  • Postów:19
  • Imię:Damian
  • Lokalizacja:Zamość
Offline

Napisano 15.02.2013 18:30

nie, mam modumu xstats ;) w modelus.ini
Dołączona grafika
IP: 88.199.98.116:27085
ZAPRASZAM!

#4 umadBRO?

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 38
Życzliwy

  • Postów:187
  • GG:
  • Imię:Mateusz
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 15.02.2013 18:38

Yy to odblokuj wszystkie moduły oprócz sqlite i mysql no chyba że ich używasz.I powiedz czy po resecie odpali.

Pokaż modules.ini powiem ci jakie odblokować.
  • +
  • -
  • 0

#5 Jebanany

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: -4
Mniej niż zer0.

  • Postów:19
  • Imię:Damian
  • Lokalizacja:Zamość
Offline

Napisano 15.02.2013 18:41

Odblokowałem wszystkie. Nie działa ;(
Dołączona grafika
IP: 88.199.98.116:27085
ZAPRASZAM!




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych