Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem z każdym RoundSoundNie działa mi żaden RS

rs roundsound cs problem serwer każdy nie wiem co robić

  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 KubSonek

    Nowy

  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:2
  • Lokalizacja:Bakałarzewo
Offline

Napisano 12.02.2013 18:09

Witam.Mam pewien problem.Dotyczy on CS i Pluginów Roundsound,EasyRoundSound,Alternative Round Sound i wszystkich pluginów odpowiadających za muzykę na koniec rundy.Gdy wszystko robię zgodnie z instrukcją i dumny wchodzę na swój serwer który jest postawiony na zabijaka.pl piosenki się nie ładują.Tak jakby plugin nie istniał.W konsoli wpisuje komendę "mp3 play "sound/misc/nazwanutki" i też nic nie działa.Testowałem już każdy plugin z rs.Nie wiem co mam robić,siedzę nad tym już od trzech dni i nie mogę do niczego dojść.Jeśli mieliście taki problem i udało go się Wam rozwiązać ,to proszę o pomoc.Mam nadzieję,że dość szybko dostanę odpowiedź ;P


Z góry dziękuję :)
  • +
  • -
  • 0

#2 MrBombastic

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 32
Życzliwy

  • Postów:94
  • Imię:Kazimierz
  • Lokalizacja:Internet
Offline

Napisano 12.02.2013 18:13

Podaj logi/error logi z folderu /logs oraz roundsound.ini z /configs
Posiadam unikalną paczkę PB - więcej informacji na PW
Dołączona grafika

#3 Jadek

    Wszechwidzący

  • Użytkownik

Reputacja: 80
Zaawansowany

  • Postów:288
  • GG:
  • Imię:Daniel
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 12.02.2013 23:25

Hehe najprawdopodobniej nie masz włączonych modułów. W modules.ini włącz wszystkie oprócz geoip i sockets.
  • +
  • -
  • 0





Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: rs, roundsound, cs, problem, serwer, każdy, nie wiem co robić

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych