Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

xRedirect wpisuję /server i nic


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 Blazz

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:3
Offline

Napisano 10.05.2009 13:26

Otóż mam problem z pluginem xRedirect, wszystko zrobiłem jak należy, na jednym serwie zrobiłem i działa, ale na 2 innych już nie działa, wpisuję /server i nic nie reaguje, a jak wpiszę /follow to jest napisane, że nikt jeszcze się nie przeniósł czy coś w tym stylu... Ten pierwszy jest na innym hostingu i ma inne binarki, może to przez to?
  • +
  • -
  • 0

#2 siper

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:32
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Puck
Offline

Napisano 10.05.2009 15:36

Próbowałes inaczej, /serwer serwer /serw?

Jak masz plik sma to go zapodaj.
  • +
  • -
  • 0

#3 Blazz

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:3
Offline

Napisano 10.05.2009 17:04

Próbowałem, ale i tak to na bank nie jest to bo ten sam plugin jest na tp i działa, a na FFA nie działa...
  • +
  • -
  • 0

#4 siper

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:32
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Puck
Offline

Napisano 10.05.2009 18:08

a moduły potrzebne włączone? sprawdz przez amx_plugins czy dzialają
  • +
  • -
  • 0

#5 Blazz

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:3
Offline

Napisano 10.05.2009 20:04

W amx_plugins xredirect running, a scocets jest odblokowane w modules.ini
  • +
  • -
  • 0

#6 TiTu$

    Czempion

  • Użytkownik

Reputacja: 139
Zaawansowany

  • Postów:817
  • GG:
  • Lokalizacja:Rzeszów
Offline

Napisano 11.05.2009 07:14

A w logach coś masz ;>?
  • +
  • -
  • 0

#7 zer0.

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 428
Wszechobecny

  • Postów:2116
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Kw
Offline

Napisano 11.05.2009 07:22

[Nazwa Serwera 1]
address=123.123.123
port=27015
cmdbackup=5
noauto=1
nomanual=1
nodisplay=0

[Nazwa Serwera 2]
address=anxx.no-ip.org
port=27015

Wszystkie serwery muszą mieć takie same SERVERFILE. Oznacza to, że jeżeli masz serwer A i B serwera, serwer musi mieć serwer A i B serwera na liście. Tak więc serwer zawsze musi mieć siebie w swojej liście. W innym przypadku plugin nie będzie działać poprawnie.


  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych