Nie moge dodać nowej klasy
ziomalos21
08.02.2013
Witam chciałbym was prosić o pomoc.
Udało mi się wgrać Starego CoD'a za pomocą wcześniejszego wgrania nowego i zastąpienie go tym starym lecz mam problem z wgraniem nowej klasy. Robię wszystko według wskazówek na tym filmiku
Bardzo proszę o jakąkolwiek pomoc.
Udało mi się wgrać Starego CoD'a za pomocą wcześniejszego wgrania nowego i zastąpienie go tym starym lecz mam problem z wgraniem nowej klasy. Robię wszystko według wskazówek na tym filmiku
Bardzo proszę o jakąkolwiek pomoc.
DeDe257
08.02.2013
a dodajesz nazwy do codmod plugins ?? Klasy wgrywasz do plugins w amxmodx
ziomalos21
08.02.2013
codmod plugins jest chyba od nowego coda a nie starego
ale dopisałem tam na wszelki wypadek nazwe klasy i nic
Mam wszystko zrobione identycznie jak tutaj http://amxx.pl/topic...e/��������tylko inna nazwa klasy i inna broń lecz w grze w wyborze klas jej nie ma.
Ten plik QTM_CodMod.sma oraz .amxx w jakich mają być folderach ? Bo może mam gdzie indziej niż trzeba
Użytkownik CheQ edytował ten post 08.02.2013 13:39
ale dopisałem tam na wszelki wypadek nazwe klasy i nic
Mam wszystko zrobione identycznie jak tutaj http://amxx.pl/topic...e/��������tylko inna nazwa klasy i inna broń lecz w grze w wyborze klas jej nie ma.
Ten plik QTM_CodMod.sma oraz .amxx w jakich mają być folderach ? Bo może mam gdzie indziej niż trzeba
Użytkownik CheQ edytował ten post 08.02.2013 13:39
zxcziomzxc
11.02.2013
Plik Qtm_CodMod.sma ma byc w scripting jest mniej potrzebne niz <--.amxx.
Plik Ten u gory ma byc do modyfikacij czy np dodania klas,perkow.
Po komplikacij pliku .sma bedzemi mieli amxx czy glowny plik ktory wrzucamy do plugins.
Plik sma moze go nawet nie byc bo jest niepotrzebny chyba ze chcesz dalej modyfikowac serwer.
Mysle ze zrozumiales
Plik Ten u gory ma byc do modyfikacij czy np dodania klas,perkow.
Po komplikacij pliku .sma bedzemi mieli amxx czy glowny plik ktory wrzucamy do plugins.
Plik sma moze go nawet nie byc bo jest niepotrzebny chyba ze chcesz dalej modyfikowac serwer.
Mysle ze zrozumiales