Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem :|


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 C'estu

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:58
Offline

Napisano 08.05.2009 18:09

Wuitam

Mam problem mam serwer w kampno kupile dzis. Wchodze w panel amdina i biore nonsteam i tam zmieniam na 47 biore zeby sie wzielo i serwer jest off nie moge wlaczyc. Na poczatku jest steam i okey. Wzialem reinstalla i teraz zrobilem 47+48 tam i tez blad a reinstal co 2 tyg mozna. Pomozcie?
  • +
  • -
  • 0

#2 TiTu$

    Czempion

  • Użytkownik

Reputacja: 139
Zaawansowany

  • Postów:817
  • GG:
  • Lokalizacja:Rzeszów
Offline

Napisano 08.05.2009 19:39

Jak czysty serwer włączyłeś i nie chciał odpalić ? ^_-
  • +
  • -
  • 0

#3 C'estu

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:58
Offline

Napisano 08.05.2009 20:14

Juz dziala /close
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych