Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

ustawienie kamery tylko dla drużyny


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 podolczi

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:13
  • Lokalizacja:Germany
Offline

Napisano 07.02.2013 16:36

witam
mam problem z ustawieniem kamery po śmierci tylko z widokiem dla drużyny. Ustawienia mam jak poniżej lecz zawsze każdy widzi każdego.

mp_fadetoblack 0 mp_forcecamera 1 mp_forcechasecam 2

czy jakiś plugin lub jakieś inne ustawienia mogą blokować tą funkcję ?
  • +
  • -
  • 0

#2 MrBombastic

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 32
Życzliwy

  • Postów:94
  • Imię:Kazimierz
  • Lokalizacja:Internet
Offline

Napisano 07.02.2013 16:39

Odpal od nowa serwer counter-strike i będzie ok
Posiadam unikalną paczkę PB - więcej informacji na PW
Dołączona grafika

#3 podolczi

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:13
  • Lokalizacja:Germany
Offline

Napisano 07.02.2013 16:50

Odpal od nowa serwer counter-strike i będzie ok


Niestety nie działa. Dodatkowo gdy ustawię czas trwania mapy np na 30min to po restarcie lub po zmianie mapy znów jest bez limitu czasu
  • +
  • -
  • 0

#4 bialy223

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 21
Życzliwy

  • Postów:170
  • Imię:Biały
  • Lokalizacja:Daleko
Offline

Napisano 07.02.2013 16:51

Ustaw tak:
mp_forcechasecam "1"
  • +
  • -
  • 0

#5 podolczi

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:13
  • Lokalizacja:Germany
Offline

Napisano 07.02.2013 17:22

Bez pozytywnych efektów.
Dodaję logi serwera może zauważycie czy coś jest nie tak

Spoiler

Użytkownik podolczi edytował ten post 07.02.2013 17:24

  • +
  • -
  • 0

#6 bialy223

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 21
Życzliwy

  • Postów:170
  • Imię:Biały
  • Lokalizacja:Daleko
Offline

Napisano 07.02.2013 17:37

A zmianiłeś mapr/zresetowałeś serwer?
  • +
  • -
  • 0

#7 podolczi

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:13
  • Lokalizacja:Germany
Offline

Napisano 07.02.2013 17:39

tak, zawsze po zmianie ustawień resetuje serwer
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych