Witam
Mam taką małą propozycję co do regulaminu, mianowicie podpunktu czwartego w punkcie pierwszym (zasady ogólne)
Osoby posiadające kilka kont ( tzn. multikont'a ) mogą zostać ukarane banem na IP (zwłaszcza jak same sobie odpowiadają lub dodają reputację).
Czy nie prościej byłoby banować poprzednie konto danego użytkownika? Wtedy przecież nie doda sobie reputacji (a o to chyba chodzi w multi kontach, nie wiem). Jeśli nie, to proszę o wyjaśnienie dlaczego, może o czymś nie wiem. =)
Pozdrawiam!
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Guest Message by DevFuse

Banowanie za multikonta
Temat rozp. cherriEE, 06.02.2013 21:44
5 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 06.02.2013 21:44
Napisano 06.02.2013 22:02
Pomysł wydaje się być dobry 
P.S
Mi się wydaje że miałeś tu konto i ciebie zbanowali za multi

P.S
Mi się wydaje że miałeś tu konto i ciebie zbanowali za multi

Napisano 06.02.2013 22:25
A wg mnie pomysl nie jest dobry - co z tego ze zostanie jedno konto zbanowane jak ta osoba w dalszym ciagu bedzie mogla zalozyc jeszcze milion kont? Moim zdaniem obecne zasady sa dobre - masz 2 konta, wypad (poprzez bana na ip) i juz.
Napisano 06.02.2013 22:30
Jaki jest sens w zakładaniu kolejnego konta?
Słaba reputacja? Zacznij pomagać, a odrobisz.
Ostrzeżenia? Odwiedź ten temat: http://amxx.pl/topic...ie-ostrzezenia/
Słaba reputacja? Zacznij pomagać, a odrobisz.
Ostrzeżenia? Odwiedź ten temat: http://amxx.pl/topic...ie-ostrzezenia/
Zgadzam się w 100%.A wg mnie pomysl nie jest dobry - co z tego ze zostanie jedno konto zbanowane jak ta osoba w dalszym ciagu bedzie mogla zalozyc jeszcze milion kont? Moim zdaniem obecne zasady sa dobre - masz 2 konta, wypad (poprzez bana na ip) i juz.
Napisano 06.02.2013 22:40
Rozumiem Was, tzn rozumiem Wasz tok rozumowania teraz, jak mi to napisaliście. Cypis, nie miałem żadnego bana =) bo mam jedno konto
(za ostrzeżenia, łamanie regulaminu itp też nie ;d)
Ja posta usunąć chyba nie mogę, więc proszę o to Moderatora, pomysł był niezbyt dobry, teraz już o tym wiem.

Ja posta usunąć chyba nie mogę, więc proszę o to Moderatora, pomysł był niezbyt dobry, teraz już o tym wiem.

Napisano 06.02.2013 22:51
Wiadomość wygenerowana automatycznie
Ten temat został zamknięty przez moderatora.
Powód: Temat zamknięty na prośbę użytkownika.
Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL
Ten temat został zamknięty przez moderatora.
Powód: Temat zamknięty na prośbę użytkownika.
Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL
DarkGL to mój autorytet.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych