Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Crash serwera i niezrozumiale logi


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 ^^N00GAR^^

    Początkujący

  • Zbanowany

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:13
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Kuba
  • Lokalizacja:Mierzyn
Offline

Napisano 06.02.2013 19:51

Uploading dump (in-process) [proxy '']
/tmp/dumps/crash_20130204184919_1.dmp
success = no
error: Failed to open/read local data from file/application
Segmentation fault
email debug.log to linux@valvesoftware.com
Mon Feb 4 18:49:19 CET 2013: Server restart in 10 seconds
Takie logi wyskakuja w konsoli kiedy jest crash.
Ostatnio czestotliwosc crashy wynosi srednio 3/min
Ktps rozumie cos z tych logow??]

#2 Shejk.

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:8
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 06.02.2013 20:15

Może spróbuj po prostu zrobić reinstall przy pomocy kopii serwera o ile taką co jakiś czas robiłeś.
  • +
  • -
  • 0

#3 ^^N00GAR^^

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Zbanowany

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:13
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Kuba
  • Lokalizacja:Mierzyn
Offline

Napisano 07.02.2013 17:00

nie pomoglo
caly czas sa crashe z identycznymi logami (oczywiscie data jest inna)

#4 play12

    Zaawansowany

  • Zbanowany

Reputacja: 33
Życzliwy

  • Postów:131
  • Steam:steam
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Radom
Offline

Napisano 07.02.2013 18:10

Możliwe że przez jakiś plugin próbowałeś wyłączać pluginy po kolei i sprawdzać ? Jak nie to spróbuj może pomoże a jak nie to napisz.

#5 Gość_21977_*

  • Gość

Reputacja: 0

Offline

Napisano 08.02.2013 14:45

Automatyczna wiadomość


Ten temat został przeniesiony z forum

AMX Mod XProblemy

do

HLDSProblemy




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych