Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem z pluginem od RS alt end roundosund


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1 odpowiedź w tym temacie

#1 Świecuś

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:59
  • Imię:Konrad
  • Lokalizacja:Koszalin
Offline

Napisano 06.02.2013 10:22

Witam, na serwer wgrałem swoje RS w formacie .wav, nie działały, wgrałem w formacie .mp3 też nie działały, pomoże ktoś, bo nie wiem w czym jest błąd.
  • +
  • -
  • 0

#2 fuxxx

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:26
  • Lokalizacja:daleko
Offline

Napisano 06.02.2013 16:43

Zapisałeś je w pliku roundsound.ini?

Nie wystarczy, że są w .wav muszą mieć odpowiednie parametry: 16 bit, 8KHz, mono. Możesz to zrobić programem dbpoweramp music conventer
  • +
  • -
  • 0
Konkurs 25zł + VIP zapraszam ~ CsZabijaka.pl
Dołączona grafika
Unikat :)




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych