Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Serwer się nie uruchamia [Deathrun]


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
12 odpowiedzi w tym temacie

#1 SeDayPL

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:29
  • GG:
  • Lokalizacja:FWS
Offline

Napisano 06.05.2009 21:15

Siema,

Mam poważny problem z serwerem a mianowicie chciałem zrobic sobie serwer Deathrun w firmie Tserwery.pl i wszystko kiedysbyło OK bo miałem tam Zombie Moda i potem Diablo i teraz chciałem zrobic DR ale gdy zrobiłem amx'a 1.8 + metamod, dodałem pluginy, wgrałem mapy etc. wiec chciałem uruchomic serwer i jak chcę włączyc serwer to on mi się nie uruchamia. Mój amx spełnia wymogi firmy Tserwery.pl :: prywatny, 15 slotów, steam, TR 100.

Ja już tak się zastanawiałem czy pluginy się nie "gryzą". W linku niżej są pliki amxx.cfg i plugins.ini z mojego serwera.

http://www.speedyshare.com/683474494.html

http://rapidshare.com/files/229948868/cs.rar.html

http://www.sendspace.com/file/xydh3q

http://www.sendspace.pl/file/cfghxXJ0/

Powyzsze linki to jedno i to samo tylko że z różnych źródeł.
  • +
  • -
  • 0

#2 Gość__*

  • Gość

Reputacja: 0

Offline

Napisano 06.05.2009 21:19

Wyłącz AMXX i spróbuj włączyć serwer, napisz czy poszło.

#3 FlameS

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 7
Nowy

  • Postów:97
  • GG:
  • Lokalizacja:Częstochowa
Offline

Napisano 07.05.2009 06:17

Daj lepiej logi co? ;]
  • +
  • -
  • 0

#4 SeDayPL

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:29
  • GG:
  • Lokalizacja:FWS
Offline

Napisano 07.05.2009 11:58

jeśli chodzi Ci o logi z cstrike/addons/amxmodx/logs to tam jest pusto ;( Nie ma zadnego plikui nie bedzie dopuki nie uruchomie serwera a jego sie nie da :(

Jak bedzie trzeba to najwyzej dam wam całego mojego AMX'a
  • +
  • -
  • 0

#5 Gość__*

  • Gość

Reputacja: 0

Offline

Napisano 07.05.2009 12:10

Zrób to co napisałem, wyłącz AMXX`a. Jeżeli serwer się włączy bez AMXX`a to będzie wiadomo gdzie leży problem.

#6 SeDayPL

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:29
  • GG:
  • Lokalizacja:FWS
Offline

Napisano 07.05.2009 12:46

no ale jak mam go wyłaczyc? Słyszałem ze da sie przez konsole amx_off czy cos takiego tylko że nie da sie wejsc na serwer a konsola jest pusta ;/
  • +
  • -
  • 0

#7 Gość__*

  • Gość

Reputacja: 0

Offline

Napisano 07.05.2009 13:09

Podmień liblist.gam najlepiej na oryginalny.

#8 SeDayPL

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:29
  • GG:
  • Lokalizacja:FWS
Offline

Napisano 07.05.2009 14:12

a skad mam go niby wziąśc?
  • +
  • -
  • 0

#9 Gość__*

  • Gość

Reputacja: 0

Offline

Napisano 07.05.2009 14:25

Masz:
game "Counter-Strike"

url_info "www.counter-strike.net"

url_dl ""

version "1.6"

size "184000000"

svonly "0"

secure "1"

type "multiplayer_only"

cldll "1" 

hlversion "1111"

nomodels "1"

nohimodel "1"

mpentity "info_player_start"

gamedll "dllsmp.dll"

gamedll_linux "dlls/cs_i386.so"

trainmap "tr_1"
Podmień i daj znać.

#10 SeDayPL

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:29
  • GG:
  • Lokalizacja:FWS
Offline

Napisano 07.05.2009 16:18

wiecie co, dajcie sobie na razie spokój bo ja gadałem z adminem hostingu i on zmienia platforme i chcemy takie cos zrobic ze on zrobi reinstalacje a ja wgram swojego AMX'a bo prawdopodobnie są pliki od serwera uszkodzone.

Ale powiedz mi jeszcze jedno, plik listip.cfg ma byc pusty ?


A wracając do poprzedniego postu to ten kod co dał kur3k nic nie zrobił bo zrobiłem tak jak trzeba i dalej to samo.
  • +
  • -
  • 0

#11 Gość__*

  • Gość

Reputacja: 0

Offline

Napisano 07.05.2009 17:02

A wracając do poprzedniego postu to ten kod co dał kur3k nic nie zrobił bo zrobiłem tak jak trzeba i dalej to samo.

Czyli wina leży po stronie HLDS`a.

Ale powiedz mi jeszcze jedno, plik listip.cfg ma byc pusty ?

W tym pliku są zapisywane bany na IP ( permanentne ). Plik może być pusty.

#12 SeDayPL

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:29
  • GG:
  • Lokalizacja:FWS
Offline

Napisano 07.05.2009 17:06

dobra, rozdałem juz pkt. pomógł ale tematu proszę nie zamykac bo zobaczymy co bedzie na nowym HLDS. W razie czego to tu napiszę.
  • +
  • -
  • 0

#13 Gość__*

  • Gość

Reputacja: 0

Offline

Napisano 07.05.2009 19:16

dobra, rozdałem juz pkt. pomógł ale tematu proszę nie zamykac bo zobaczymy co bedzie na nowym HLDS. W razie czego to tu napiszę.

Jeżeli wina leże po stronie HLDS to nikt Ci nie pomoże. Niech Ci dobrze zainstalują serwer ...




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych