Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
CoD Nowy

Errory w logach

cod nowy

  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 every

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: -6
Mniej niż zer0.

  • Postów:148
  • GG:
  • Lokalizacja:Sztum
Offline

Napisano 29.01.2013 15:15

Witam. Mam takie errory w logach :

L 01/29/2013 - 15:07:44: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 01/29/2013 - 15:07:44: [FUN] Invalid player 14
L 01/29/2013 - 15:07:44: [AMXX] Run time error 10 (plugin "QTM_CodMod.amxx") (native "set_user_rendering") - debug not enabled!
L 01/29/2013 - 15:07:44: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 01/29/2013 - 15:07:44: [FUN] Invalid player 14
L 01/29/2013 - 15:07:44: [AMXX] Run time error 10 (plugin "QTM_CodMod.amxx") (native "set_user_rendering") - debug not enabled!
L 01/29/2013 - 15:07:44: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).


Jak to naprawić ?

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 0

#2 Tytanowy

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 54
Pomocny

  • Postów:184
  • GG:
  • Imię:Maciej
  • Lokalizacja:Olsztyn
Offline

Napisano 29.01.2013 15:18

Na początek dopisz debug po nazwie pluginu w .plugins.ini
IP:91.203.223.45:27021
Dołączona grafika
www.hit4u.eu

Najlepsza sieć serwerów Counter-strike, unikalne modyfikacje serwerów!

#3 Klakier

    Volenti non fit iniuria

  • Power User

Reputacja: 390
Wszechpomocny

  • Postów:878
  • GG:
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Mogilno
Offline

Napisano 29.01.2013 15:19

Dziwne, że wywala takie błędy skoro w silniku nie ma ani jednej funkcji
set_user_rendering

  • +
  • -
  • 0

Sell - System Klanów (wojny, top15 etc)

 

Kontakt GG: 7285018


#4 every

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -6
Mniej niż zer0.

  • Postów:148
  • GG:
  • Lokalizacja:Sztum
Offline

Napisano 29.01.2013 17:48

Takie coś teraz

L 01/29/2013 - 15:07:44: [AMXX] Run time error 10 (plugin "QTM_CodMod.amxx") (native "set_user_rendering") - debug not enabled!
L 01/29/2013 - 15:07:44: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
L 01/29/2013 - 16:48:01: Start of error session.
L 01/29/2013 - 16:48:01: Info (map "cs_assault") (file "addons/amxmodx/logs/error_20130129.log")
L 01/29/2013 - 16:48:01: [AMXX] Run time error 3 (plugin "QTM_CodMod.amxx") - debug not enabled!
L 01/29/2013 - 16:48:01: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).
  • +
  • -
  • 0

#5 TakiJedenPan

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 5
Nowy

  • Postów:83
  • Lokalizacja:polska
Offline

Napisano 29.01.2013 18:18

Na początek dopisz debug po nazwie pluginu w .plugins.ini


Kolega chyba wyjaśnił Ci co masz zrobić.

Aczkolwiek troszkę się pomylił.

Wejdź w codmod-plugins.ini, znajdź
QTM_CodMod.amxx

i zamień to tym:

QTM_CodMod.amxx debug

Wyskoczy wiadomość w errologach w której linijce masz błąd. Jak pojawi się taka informacja prześlij nam tutaj tą informację, abyśmy mogli rozszyfrować ten problem.
  • +
  • -
  • 0
Jak będzie trzeba to pomogę ^ ^

#6 every

    Zaawansowany

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -6
Mniej niż zer0.

  • Postów:148
  • GG:
  • Lokalizacja:Sztum
Offline

Napisano 30.01.2013 07:09

L 01/29/2013 - 20:58:43: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "QTM_CodMod.amxx")
L 01/29/2013 - 20:58:43: [AMXX] Run time error 10: native error (native "set_user_rendering")
L 01/29/2013 - 20:58:43: [AMXX] [0] QTM_CodMod.sma::CmdStart (line 308)
L 01/29/2013 - 20:58:43: [FUN] Invalid player 1
L 01/29/2013 - 20:58:43: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "QTM_CodMod.amxx")
L 01/29/2013 - 20:58:43: [AMXX] Run time error 10: native error (native "set_user_rendering")
L 01/29/2013 - 20:58:43: [AMXX] [0] QTM_CodMod.sma::CmdStart (line 308)
L 01/29/2013 - 20:58:43: [FUN] Invalid player 1
L 01/29/2013 - 20:58:43: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "QTM_CodMod.amxx")
L 01/29/2013 - 20:58:43: [AMXX] Run time error 10: native error (native "set_user_rendering")
L 01/29/2013 - 20:58:43: [AMXX] [0] QTM_CodMod.sma::CmdStart (line 308)
L 01/29/2013 - 20:58:44: [FUN] Invalid player 1
L 01/29/2013 - 20:58:44: [AMXX] Displaying debug trace (plugin "QTM_CodMod.amxx")
L 01/29/2013 - 20:58:44: [AMXX] Run time error 10: native error (native "set_user_rendering")
L 01/29/2013 - 20:58:44: [AMXX] [0] QTM_CodMod.sma::CmdStart (line 308)
  • +
  • -
  • 0

#7 Vasto_Lorde

    Cham

  • Power User

Reputacja: 252
Wszechwidzący

  • Postów:620
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Maćko
  • Lokalizacja:Poznań
Offline

Napisano 30.01.2013 15:18

W tej funkcji, na jej początku (lub zaraz przed linijką w błędzie) sprawdź czy id istnieje lub/i czy żyje. (nie patrzyłem w kod więc może się mylę).
  • +
  • -
  • 0





Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: cod nowy

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych