Problem ze szybkim rozdawaniem statystyk w...
panmega
29.01.2013
Witam was.
Mam problem z tą modyfikacją: http://amxx.pl/topic...awanie-punktow/
Załóżmy, że mam dodane w zdrowie 126 punktów. Maksymalnie mogę w nie władować 1000 punktów. Moje zdobyte punkty które mogę teraz rozdać to 4302.
Ustawiłem liczbę dodawanych punktów na 1000 i klikam rozdanie w zdrowie. Wiadomo chciałbym żeby dodało w zdrowie do 1000, ale pisze: "Maxymalny poziom zdrowia osiągnięty.".
Nie chcę was zmuszać do modyfikowania mojego pliku, ale chociaż napiszcie w tym temacie jak to zrobić lub dajcie link do jakiegoś poradnika.
Mam problem z tą modyfikacją: http://amxx.pl/topic...awanie-punktow/
Załóżmy, że mam dodane w zdrowie 126 punktów. Maksymalnie mogę w nie władować 1000 punktów. Moje zdobyte punkty które mogę teraz rozdać to 4302.
Ustawiłem liczbę dodawanych punktów na 1000 i klikam rozdanie w zdrowie. Wiadomo chciałbym żeby dodało w zdrowie do 1000, ale pisze: "Maxymalny poziom zdrowia osiągnięty.".
Nie chcę was zmuszać do modyfikowania mojego pliku, ale chociaż napiszcie w tym temacie jak to zrobić lub dajcie link do jakiegoś poradnika.
Załączone pliki
Daj buziaka
29.01.2013
no jak masz już 126 punktów dodanych to jak Ty chcesz dodać 1000 jak max jest 1000 ?
panmega
29.01.2013
Tak myślałem, że mnie na początku nie zrozumiecie. Jak mnie teraz nie zrozumiecie postaram sie nagrać demko. Więc tak:
Załóżmy, że mam w inteligencję dodany 1 punkt. Jej maximum wynosi 100. Ustawiam dodawanie na 100. Powinno dodać w inteligencję 99 punktów i jeden powinien mi zostać, ale pisze, że maximum osiągnięte.
Przez to muszę ustawić na 10 i kliknąć dziewięć razy, i ustawić na 1 i kliknąć również dziewięć razy.PS. Nie edytujcie mi tego pliku z załącznika tylko napiszcie co mam zmienić lub dopisać.
[uwaga=benio101]Ten temat został zamknięty przez moderatora.
Powód: Autor tematu zbanowany
Jeśli się z tym nie zgadzasz,
raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL[/uwaga]
Użytkownik Benio101 edytował ten post 25.02.2013 13:33
Załóżmy, że mam w inteligencję dodany 1 punkt. Jej maximum wynosi 100. Ustawiam dodawanie na 100. Powinno dodać w inteligencję 99 punktów i jeden powinien mi zostać, ale pisze, że maximum osiągnięte.
Przez to muszę ustawić na 10 i kliknąć dziewięć razy, i ustawić na 1 i kliknąć również dziewięć razy.PS. Nie edytujcie mi tego pliku z załącznika tylko napiszcie co mam zmienić lub dopisać.
[uwaga=benio101]Ten temat został zamknięty przez moderatora.
Powód: Autor tematu zbanowany
Jeśli się z tym nie zgadzasz,

Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL[/uwaga]
Użytkownik Benio101 edytował ten post 25.02.2013 13:33