Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Statystyki Diablo Mod v1.2Najlepsze darmowe dostepne statystyki pod Diablo Mod

statystyki diablo diabomod darmowe funkcjonalne proste panel administracyjny

  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
43 odpowiedzi w tym temacie

#21 Gh0st

    :)

  • Autor tematu
  • Power User

Reputacja: 846
Czempion

  • Postów:920
  • GG:
  • Imię:Tomek
  • Lokalizacja:Rabka-Zdrój
Offline

Napisano 19.07.2013 20:18

Aktualizacja do wersji 1.2 ! :) 

 

Myślę że po tej aktualizacji nie będzie już większych problemów.

W razie pojawienia się jakiś błędów proszę o raportowanie w tym temacie, błędy będą w miarę szybko likwidowane ponieważ skrypt nie jest w swojej budowie zaawansowany a wyeliminowanie błędu nie będzie sprawiać dużego problemu. 

 

P.S.

Jeśli ktoś posiada zainstalowany poprawie skrypt, prosił bym o link w prywatnej wiadomości.


  • +
  • -
  • 0

#22 Exultet

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:45
  • Imię:Wojciech
  • Lokalizacja:Zamość
Offline

Napisano 20.07.2013 14:18

Również po pomyślnym zainstalowaniu , mam pustą strone ..Próbowałem na wersji 1.2 i 1.1...


  • +
  • -
  • 0

Diablo Mod (UNIKAT) - Jedyny taki serwer w Polsce ! Zapraszam

IP : 193.33.177.12:27046


#23 Gh0st

    :)

  • Autor tematu
  • Power User

Reputacja: 846
Czempion

  • Postów:920
  • GG:
  • Imię:Tomek
  • Lokalizacja:Rabka-Zdrój
Offline

Napisano 20.07.2013 15:24

Pobrałem najnowszą wersje PHP i wszystko śmiga jak należy na serwerze lokalnym ( localhost ).

 

Dane do bazy danych prawidłowe?

 

otwórz plik  index.php

i na samym początku po <?php dodaj

 

error_reporting(E_ALL);

 

i wrzuć plik na serwer  i jeśli wystąpią jakieś błędy wrzuć je tutaj.


  • +
  • -
  • 0

#24 Exultet

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:45
  • Imię:Wojciech
  • Lokalizacja:Zamość
Offline

Napisano 20.07.2013 20:01

Po postawieniu na localhost występuje taki błąd 


Fatal error: __construct :: Ktorys parameter jest pusty in F:\WebServ\httpd\system\class.MySQL.php on line 222

 

Na 'normalnym' serwerze zobacze znów poźniej , bo chyba błąd bazy po przypisaniu konta na pukawce

 

i taki błąd też wyskakuje:

Duplicate entry '1' for key 'PRIMARY'


Użytkownik Exultet edytował ten post 20.07.2013 20:20

  • +
  • -
  • 0

Diablo Mod (UNIKAT) - Jedyny taki serwer w Polsce ! Zapraszam

IP : 193.33.177.12:27046


#25 Gh0st

    :)

  • Autor tematu
  • Power User

Reputacja: 846
Czempion

  • Postów:920
  • GG:
  • Imię:Tomek
  • Lokalizacja:Rabka-Zdrój
Offline

Napisano 20.07.2013 21:54

Błąd że któryś parametr jest pusty - Musisz ustawić hasło do bazy danych, bo pewnie nie posiadasz.

 

Ten drugi błąd,

pewnie instalowałeś 2x skrypt, oczyść tabele albo poprostu je usuń ( tabele które tworzy skrypt ) 


  • +
  • -
  • 0

#26 Exultet

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:45
  • Imię:Wojciech
  • Lokalizacja:Zamość
Offline

Napisano 21.07.2013 11:44

Usunąłem wszystkie tabele..i zrobiłem wszystko od początku i dalej pusta strona...

 

Pod baze chyba dobrze podpiąłem bo tworzą sie tabele.


Użytkownik Exultet edytował ten post 21.07.2013 11:44

  • +
  • -
  • 0

Diablo Mod (UNIKAT) - Jedyny taki serwer w Polsce ! Zapraszam

IP : 193.33.177.12:27046


#27 Gh0st

    :)

  • Autor tematu
  • Power User

Reputacja: 846
Czempion

  • Postów:920
  • GG:
  • Imię:Tomek
  • Lokalizacja:Rabka-Zdrój
Offline

Napisano 21.07.2013 14:17

hasło dla bazy ustawiłeś...? :) Żaden parametr w konfiguracji bazy danych nie może być pusty.


  • +
  • -
  • 0

#28 Exultet

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:45
  • Imię:Wojciech
  • Lokalizacja:Zamość
Offline

Napisano 21.07.2013 14:49

Taa ustawiłem..

 

Może w tym problem - Co tu trzeba wpisać?

"Tabela diablomod:"?


  • +
  • -
  • 0

Diablo Mod (UNIKAT) - Jedyny taki serwer w Polsce ! Zapraszam

IP : 193.33.177.12:27046


#29 Gh0st

    :)

  • Autor tematu
  • Power User

Reputacja: 846
Czempion

  • Postów:920
  • GG:
  • Imię:Tomek
  • Lokalizacja:Rabka-Zdrój
Offline

Napisano 21.07.2013 22:50

Tabela z statystykami diablomod, a mówiąc jeszcze prościej jej nazwa :)


  • +
  • -
  • 1

#30 Gh0st

    :)

  • Autor tematu
  • Power User

Reputacja: 846
Czempion

  • Postów:920
  • GG:
  • Imię:Tomek
  • Lokalizacja:Rabka-Zdrój
Offline

Napisano 24.07.2013 13:08

Dodano link do demo :)


  • +
  • -
  • 0

#31 Exultet

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:45
  • Imię:Wojciech
  • Lokalizacja:Zamość
Offline

Napisano 24.07.2013 23:12

już sił nie mam :D

teraz taki błąd jest . "No database selected"

 

Próbowałem już chyba na wszystkie sposoby :D

 

Tu chodzi o baze danych serwera co nie? a nie strony

 

 

już jest wszystko dobrze :DD


Użytkownik Exultet edytował ten post 24.07.2013 23:13

  • +
  • -
  • 0

Diablo Mod (UNIKAT) - Jedyny taki serwer w Polsce ! Zapraszam

IP : 193.33.177.12:27046


#32 Exultet

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:45
  • Imię:Wojciech
  • Lokalizacja:Zamość
Offline

Napisano 25.07.2013 10:13

Tylko mam problem z dodawaniem klas..Nie wiem jaki id wpisać do poszczególnych klas z mojego diablo


  • +
  • -
  • 0

Diablo Mod (UNIKAT) - Jedyny taki serwer w Polsce ! Zapraszam

IP : 193.33.177.12:27046


#33 Gh0st

    :)

  • Autor tematu
  • Power User

Reputacja: 846
Czempion

  • Postów:920
  • GG:
  • Imię:Tomek
  • Lokalizacja:Rabka-Zdrój
Offline

Napisano 25.07.2013 16:08

Widzisz jednak wszystko działa :) Trzeba się pomęczyć jeśli coś jest nie tak, a nie iść na łatwizne i pisać posty o pomoc :)

 

z tym id musisz zerknąć do .sma twojego diablo :)


  • +
  • -
  • 0

#34 Exultet

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:45
  • Imię:Wojciech
  • Lokalizacja:Zamość
Offline

Napisano 25.07.2013 21:46

W moim diablo niestety niema id :D bo one jest stare

 

Ale już ogarnąłem z bazy danych ;]


  • +
  • -
  • 0

Diablo Mod (UNIKAT) - Jedyny taki serwer w Polsce ! Zapraszam

IP : 193.33.177.12:27046


#35 Fili:P

    Koleżeński

  • Power User

Reputacja: 752
Guru

  • Postów:1679
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Filip
  • Lokalizacja:Radom
Offline

Napisano 02.08.2013 18:32

Lubię patrzeć na takie wykresy :P


  • +
  • -
  • 0

BMXers.pl - Portal o tematyce BMX


#36 Gh0st

    :)

  • Autor tematu
  • Power User

Reputacja: 846
Czempion

  • Postów:920
  • GG:
  • Imię:Tomek
  • Lokalizacja:Rabka-Zdrój
Offline

Napisano 02.08.2013 19:53

No w sumie wszystko co z google świetnie wygląda ;) 


  • +
  • -
  • 0

#37 Raen

    Wszechwiedzący

  • Power User

Reputacja: 158
Profesjonalista

  • Postów:536
  • GG:
  • Imię:Paweł
  • Lokalizacja:......
Offline

Napisano 10.08.2013 21:54

24uvwnc.jpg

Ta ramka powinna być taka? W sensie wychodzić poza całość? Chodzi mi o tą z dema, nie wiem czy sam wygląd jest modyfikowany przez sieć czy tak też jest u Ciebie w paczce? Ja mam coś takiego na rozdzielczości: 1280x1024
  • +
  • -
  • 0

angel-little.png


#38 0-0-0

    ● 600 punktów ostrzeżeń

  • Power User

Reputacja: 222
Profesjonalista

  • Postów:599
  • Imię:___
  • Lokalizacja:___
Offline

Napisano 11.08.2013 13:18

Najprawdopodobniej wychodzi poza ramke, gdyż jest jakiś długi nick :P
  • +
  • -
  • 0
b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png - CS:GO [4FUN][Ruletka]
b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png - CS:GO [DM]
b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png - CS:GO [FFA]
b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png - CS:GO [Only Dust2]
b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png - CS:GO [Call of Duty]

#39 aaaaaa

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:59
  • GG:
  • Lokalizacja:Ostrołęka
Offline

Napisano 29.08.2013 11:25

Wychodzi dlatego ze dodalem tam nowa statystyke mentalnosc a z czasem jak będę mial czas dodam jeszcze pare rzeczy aktywny link do sprawdzenia jak wygladaja statystyki itp tutaj http://popykaj.net/statystyki_diablo/

jak dla mnie fajne te statystyki ale jedna rzecz mi niepasuje taka ze jezeli chcemy zmienic exp z jednej klasy na druga to poprostu na kolejnej sie sumuja czyli z klasy a10expa przenosimy na klase b20expa to na klasie b jest 30expa jest to troche lipa bo mam na serverze misje zrobione do danej klasy i w ciagu paru dni maja bardzo duze levele .Daloby rade to jakos zmienic ? albo jakies ograniczenie zrobic np przeniesienie raz dziennie ? 


Użytkownik aaaaaa edytował ten post 29.08.2013 11:27

  • +
  • -
  • 0

b_350_20_A40A0B_000000_F4D7D7_BD0F0F.png

b_350_20_A40A0B_000000_F4D7D7_BD0F0F.png

b_350_20_A40A0B_000000_F4D7D7_BD0F0F.png

b_350_20_A40A0B_000000_F4D7D7_BD0F0F.png


#40 Blejdziorek

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:67
  • Lokalizacja:Pomorskie
Offline

Napisano 21.02.2014 21:00

Witam,

 

Mam pewien problem z tymi statystykami. A mianowicie podczas przenoszenia expa przez stronę jako zwykły user (admina nie sprawdzałem jeszcze) zawsze przenosi expa na klasę Ninja, mimo że wybrana jest zupełnie inna.  Czy powodem tego może być przeniesienie wszystkich plików z innego adresu strony, a następnie ponowna instalacja bez kolejnej zabawy w dodawanie klas? Oczywiście każdy ID klasy jest prawidłowo przypisany.

 

Pozdrawiam.


  • +
  • -
  • 0





Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: statystyki, diablo, diabomod, darmowe, funkcjonalne, proste, panel, administracyjny

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych