Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem Z /rune


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 Dyziox

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:19
  • Lokalizacja:city
Offline

Napisano 20.01.2013 19:36

Więc jak chce kupić item z /rune to $$ zabiera a itemu nie daje
  • +
  • -
  • 0

#2 Kolumb

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:50
  • Lokalizacja:Kalisz
Offline

Napisano 20.01.2013 20:49

daj sma :)

#3 Dyziox

    Początkujący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:19
  • Lokalizacja:city
Offline

Napisano 20.01.2013 22:41

nie dam sma, chciałbym wiedzieć jaka może być tego przyczyna bo to działało ale po jakimś czasie się zepsóło jak było już na serwerze

Użytkownik Dyziox edytował ten post 20.01.2013 22:43

  • +
  • -
  • 0

#4 Koniarek

    Wszechwidzący

  • Zbanowany

Reputacja: 28
Życzliwy

  • Postów:250
  • Imię:Filip
  • Lokalizacja:Daleko
Offline

Napisano 21.01.2013 00:27

To daj chociarz public od /rune




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych