Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

jak dodac komende /me i /hp


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
18 odpowiedzi w tym temacie

#1 mlody999

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: -3
Mniej niż zer0.

  • Postów:32
  • Imię:Kamil
  • Lokalizacja:Rzeszow
Offline

Napisano 20.01.2013 16:48

Tak jak w tytule tematu chce wiedziec jak dodac komende /me i /hp proszę objasnic
  • +
  • -
  • 0

#2 radim

    Godlike

  • Moderator

Reputacja: 932
Master

  • Postów:2725
  • Steam:steam
  • Imię:Arkadiusz
  • Lokalizacja:Janów Lub.
Offline

Napisano 20.01.2013 16:49

AMXMODMENU>Ustawienia statystyk>Wł/Wył /me i /hp
Zapisz
Cała magia

Użytkownik radim edytował ten post 20.01.2013 16:57

  • +
  • -
  • 0

Chcąc napisać do mnie prywatną wiadomość, wpierw zapoznaj się ze stroną "O mnie" w moim profilu użytkownika [ radim ] !


#3 `mSk.

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 55
Pomocny

  • Postów:169
  • Imię:Adrian
  • Lokalizacja:Śląsk
Offline

Napisano 20.01.2013 16:51

Wejdź do amxmodmenu na serverze, wybierz opcję Ustawienia statystyk i tam znajdź /me i /hp i włącz.

Użytkownik `mSk. edytował ten post 20.01.2013 16:52

  • +
  • -
  • 0

#4 mlody999

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -3
Mniej niż zer0.

  • Postów:32
  • Imię:Kamil
  • Lokalizacja:Rzeszow
Offline

Napisano 20.01.2013 16:52

ctrike/addons/amxmodx i dalej?
  • +
  • -
  • 0

#5 BsK

    Zaawansowany

  • Zbanowany

Reputacja: 21
Życzliwy

  • Postów:94
  • Lokalizacja:Bydgoszcz
Offline

Napisano 20.01.2013 16:54

napisał że na serwerze :)

#6 radim

    Godlike

  • Moderator

Reputacja: 932
Master

  • Postów:2725
  • Steam:steam
  • Imię:Arkadiusz
  • Lokalizacja:Janów Lub.
Offline

Napisano 20.01.2013 16:58

Wchodzisz na serwer. W konsoli "`" wpisujesz: amxmodmenu
Szukasz: Ustawienia statystyk
Wchodzisz i szukasz /me i /hp
Włączasz, zapisujesz i gotowe.
http://amxx.pl/topic...poczatkujacych/
  • +
  • -
  • 0

Chcąc napisać do mnie prywatną wiadomość, wpierw zapoznaj się ze stroną "O mnie" w moim profilu użytkownika [ radim ] !


#7 mlody999

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -3
Mniej niż zer0.

  • Postów:32
  • Imię:Kamil
  • Lokalizacja:Rzeszow
Offline

Napisano 20.01.2013 17:04

Jeszcze chce sie dowiedziec jak zmienic czas rundy bo mam ustawiuony na 5min a chce zmienic na 2min.Jeszcze jka uruchomic vote?

Użytkownik mlody999 edytował ten post 20.01.2013 17:05

  • +
  • -
  • 0

#8 radim

    Godlike

  • Moderator

Reputacja: 932
Master

  • Postów:2725
  • Steam:steam
  • Imię:Arkadiusz
  • Lokalizacja:Janów Lub.
Offline

Napisano 20.01.2013 17:05

mp_roundtime
  • +
  • -
  • 0

Chcąc napisać do mnie prywatną wiadomość, wpierw zapoznaj się ze stroną "O mnie" w moim profilu użytkownika [ radim ] !


#9 mlody999

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -3
Mniej niż zer0.

  • Postów:32
  • Imię:Kamil
  • Lokalizacja:Rzeszow
Offline

Napisano 20.01.2013 17:07

nie mam tego roundtime
  • +
  • -
  • 0

#10 radim

    Godlike

  • Moderator

Reputacja: 932
Master

  • Postów:2725
  • Steam:steam
  • Imię:Arkadiusz
  • Lokalizacja:Janów Lub.
Offline

Napisano 20.01.2013 17:08

Wpisz w konsoli mp_roundtime 2
  • +
  • -
  • 0

Chcąc napisać do mnie prywatną wiadomość, wpierw zapoznaj się ze stroną "O mnie" w moim profilu użytkownika [ radim ] !


#11 mlody999

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -3
Mniej niż zer0.

  • Postów:32
  • Imię:Kamil
  • Lokalizacja:Rzeszow
Offline

Napisano 20.01.2013 17:11

pisze ze nieznana komenda
  • +
  • -
  • 0

#12 radim

    Godlike

  • Moderator

Reputacja: 932
Master

  • Postów:2725
  • Steam:steam
  • Imię:Arkadiusz
  • Lokalizacja:Janów Lub.
Offline

Napisano 20.01.2013 17:12

amx_cvar mp_roundtime 2
  • +
  • -
  • 0

Chcąc napisać do mnie prywatną wiadomość, wpierw zapoznaj się ze stroną "O mnie" w moim profilu użytkownika [ radim ] !


#13 mlody999

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -3
Mniej niż zer0.

  • Postów:32
  • Imię:Kamil
  • Lokalizacja:Rzeszow
Offline

Napisano 20.01.2013 17:18

jest dzięki a jak to zmienic jak mi pisze
Czas do konca mapy 0:00
Nastepna mapa: [vote nie zostalo jeszcze uruchomione
jak to zmienic?
  • +
  • -
  • 0

#14 radim

    Godlike

  • Moderator

Reputacja: 932
Master

  • Postów:2725
  • Steam:steam
  • Imię:Arkadiusz
  • Lokalizacja:Janów Lub.
Offline

Napisano 20.01.2013 17:19

Pokaż plugins.ini
  • +
  • -
  • 0

Chcąc napisać do mnie prywatną wiadomość, wpierw zapoznaj się ze stroną "O mnie" w moim profilu użytkownika [ radim ] !


#15 mlody999

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -3
Mniej niż zer0.

  • Postów:32
  • Imię:Kamil
  • Lokalizacja:Rzeszow
Offline

Napisano 20.01.2013 17:22

proszę

Załączone pliki

  • Załączony plik  index.php   3,89 KB  19 Ilość pobrań

  • +
  • -
  • 0

#16 radim

    Godlike

  • Moderator

Reputacja: 932
Master

  • Postów:2725
  • Steam:steam
  • Imię:Arkadiusz
  • Lokalizacja:Janów Lub.
Offline

Napisano 20.01.2013 17:26

Być może masz taki błąd, gdyż cvar mp_timelimit jest ustawiony na 0 lub nie masz żadnych map wpisanych w maps.ini i dlatego vote się nie pokazuje pod koniec mapki.
  • +
  • -
  • 0

Chcąc napisać do mnie prywatną wiadomość, wpierw zapoznaj się ze stroną "O mnie" w moim profilu użytkownika [ radim ] !


#17 mlody999

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -3
Mniej niż zer0.

  • Postów:32
  • Imię:Kamil
  • Lokalizacja:Rzeszow
Offline

Napisano 20.01.2013 17:29

mam w maps.ini mam wpisane mapy
Kawon (20.01.2013 22:43):

cvar mp_timelimit jest ustawiony na 0

...

  • +
  • -
  • 0

#18 eMeZz

    Życzliwy

  • Zbanowany

Reputacja: 17
Początkujący

  • Postów:36
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 20.01.2013 23:07

wgraj to na serwer ..
http://amxx.pl/topic...taly-timelimit/

#19 Diabla_Gora

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:5
  • Imię:Artur
  • Lokalizacja:Warszawa
Offline

Napisano 24.02.2016 21:44

Mi nie działają opcje amxmodmenu od 6 do 9 nie mam jak włączyć komend pomocy ... mam wszystkie flagi oprócz "z"


  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych