Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem Z Amxmodx 1.76DDla Half-Life


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 Mips86

    Nowy

  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:4
Offline

Napisano 19.01.2013 17:43

Witam

Mam problem z oryginalną paczką amx "amxmodx-installer-1.76d" otórz amx instaluje przez program w którym wskazuje ftp. wpisuje dane łączy się i kopiuje pliki ten proces kończy się powodzeniem. Nadaje sobie uprawienia admina i jest ok. W momencie gdy ustawiłem sobie klawisz do Amxmodmenu wyświetla się ono a funkcje które tam są od 1 do 0 są nie aktywne dodam że bindy w config.cfg mam ustawione na:


bind "0" "amxmodmenu"
bind "1" "slot1"
bind "2" "slot2"
bind "3" "slot3"
bind "4" "slot4"
bind "5" "slot5"
bind "6" "slot6"
bind "7" "slot7"
bind "8" "slot8"
bind "9" "slot9"

Cały amx dotyczy instalacji w grze Half-life mam 6 serverów i na wszystkie chce zainstalować tą wersję bo wyższe crashują server. Gra uruchomiona jest na linuxie.

Załączone miniatury

  • log.JPG

  • +
  • -
  • 0

#2 MarWit

    The Chosen One

  • Przyjaciel

Reputacja: 840
Czempion

  • Postów:1485
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Marcin
  • Lokalizacja:Bystrzyca
Offline

Napisano 19.01.2013 17:50

Jeżeli chcesz kożystać z menu ( jakiegokolwiek, w tym VGui ), to nie możesz zmieniać przypisań klawiszy 0-9 do slotów .
  • +
  • -
  • 0

marwit-0.png


#3 Mips86

    Nowy

  • Autor tematu
  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:4
Offline

Napisano 19.01.2013 18:54

Usunełem bindy od 0 do 9 zostawiłem przypisany jeden do amxmodmenu i nadal jest to samo.

Osoba która pomoże mi w rozwiązaniu problemu doładuje mu konto w Play za 25 pln.
  • +
  • -
  • 0

#4 Mips86

    Nowy

  • Autor tematu
  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:4
Offline

Napisano 23.01.2013 00:37

Temat do usunięcia support z Rosji mi pomógł.

Użytkownik Mips86 edytował ten post 23.01.2013 00:37

  • +
  • -
  • 0

#5 Gość_21977_*

  • Gość

Reputacja: 0

Offline

Napisano 23.01.2013 01:00

Wiadomość wygenerowana automatycznie


Ten temat został zamknięty przez moderatora.

Powód: Temat zamknięty na prośbę użytkownika.


Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych