Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

problem z odtwarzanymi piosenkami w roundsoundzie.


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 lampard029

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:9
  • Imię:lukasz
  • Lokalizacja:alekmsandrow
Offline

Napisano 19.01.2013 10:40

miałem zainstalowanaego roundsounda. były wgrane piosenki i wszystko działało. wgrałem swoje i zmieniłem ich nazwy bosam je robiłem i wszystko sie sciągneło ale ich nieodtwarza.
Te piosenki wgrałem: Zippyshare.com - muzyka cs.rar

a oto plik roundsound.ini

; CT Sounds
"sound/roundsound/cycki.mp3" "CT"
"sound/roundsound/bujaj.mp3" "CT"
"sound/roundsound/gasolina.mp3" "CT"

; T Sounds
"sound/roundsound/vegas.mp3" "T"
"sound/roundsound/weekend.mp3" "T"
"sound/roundsound/yeke.mp3" "T"

  • +
  • -
  • 0

#2 Dariusz Zabijaka.pl

    Profesjonalista

  • Przedstawiciel Firmy

Reputacja: 55
Pomocny

  • Postów:216
  • GG:
  • Imię:Darek
  • Lokalizacja:Łódź
Offline

Napisano 19.01.2013 10:45

RoundSoundy wgrywamy do sound/misc
wgraj je tam i zmień linijki w roundosund.ini
  • +
  • -
  • 0

#3 lampard029

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:9
  • Imię:lukasz
  • Lokalizacja:alekmsandrow
Offline

Napisano 19.01.2013 10:49

czyli powinno być tak: ?
"sound/music/yeke.mp3" "T"
  • +
  • -
  • 0

#4 Dariusz Zabijaka.pl

    Profesjonalista

  • Przedstawiciel Firmy

Reputacja: 55
Pomocny

  • Postów:216
  • GG:
  • Imię:Darek
  • Lokalizacja:Łódź
Offline

Napisano 19.01.2013 10:53

"sound/misc/yeke.mp3
  • +
  • -
  • 0

#5 lampard029

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:9
  • Imię:lukasz
  • Lokalizacja:alekmsandrow
Offline

Napisano 19.01.2013 11:10

nie działa :(
  • +
  • -
  • 0

#6 :_Snlp3r_:

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: -2
Mniej niż zer0.

  • Postów:6
  • Lokalizacja:U ciebie w szafie
Offline

Napisano 19.01.2013 11:13

A zrobiłeś folder w sound o nazwie roundosund? i wgrałeś tam piosenki?
  • +
  • -
  • 0

#7 Gość_21977_*

  • Gość

Reputacja: 0

Offline

Napisano 22.01.2013 02:45

Automatyczna wiadomość


Ten temat został przeniesiony z forum

AMX Mod XProblemy

do

AMX Mod XProblemy z pluginami




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych