Witam mam taki problem, otóż ładnie pięknie zainstalowałem sobie gmamsbans na mojej WWW, dodałem ręcznie serwer i tak w serwerach pojawia się.
Admin dodany, powody dodane a jak wejde na serwer, wpisze amx_banmenu to tak : mam liste graczy do zbanowania,
a nie mam powodów, poprostu od razu banuje po naciśnięciu na liczbę gracza . Proszę o pomoc
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Guest Message by DevFuse

Problem z powodami banów
Temat rozp. DJJacoob, 18.01.2013 19:30
gmamxbans porblem powodami banów amxx amxbans
3 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 18.01.2013 19:30
Napisano 18.01.2013 19:37
wejdź w strefę adminów na stronie amxbans, kliknij zakładkę serwery -> Ustawienia-> wybierz serwer i będziesz miał:
Hasło RCON:
Link do MOTD:
Opóźnienie MOTD: Sekund(y)
Ustaw Powody Banów: tu wybierasz zestaw banów.
Ustawienia Strefy Czasowej: Godzin(y)
Hasło RCON:
Link do MOTD:
Opóźnienie MOTD: Sekund(y)
Ustaw Powody Banów: tu wybierasz zestaw banów.
Ustawienia Strefy Czasowej: Godzin(y)
Napisano 18.01.2013 20:43
Tak, to wszystko mam ustawione. Lecz w amx_banmenu poprostu jest lista graczy i jak klikne jego numerek to od razu go banuje, nie wyświetla menu z powodami. A jak biore na WWW dodaj bana on-line to w obecnej chwili gra 10 graczy na 14 i niby jest pokazana liczba graczy 13/14 lecz pisze brak graczy online ... proszę o zaradzenie
Pomoze ktos ?
Pomoze ktos ?
Napisano 21.01.2013 20:00
Skopiuj to na AMXBans / include
Załączone pliki
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: gmamxbans, porblem, powodami, banów, amxx, amxbans
War3FTCzy War3FT z oficjalnej strony jest dobry? Napisany przez proxbrux, 08.02.2025 ![]() |
|
![]() |
|||
GmAMXBans
Amxbans www? freshbansgmAMXBans 1.6 Napisany przez skArp, 04.11.2024 ![]() |
|
![]() |
|||
GmAMXBans
Problem z AmxBans PHP 8Napisany przez Adriann, 23.10.2024 ![]() |
|
![]() |
|||
Integracja API SimPay.pl dla smsówBiblioteka dodająca interfejs do komunikacji z API SimPay, umożliwiając integrację płatności SMS w twoim pluginie Napisany przez DarkGL, 13.10.2024 ![]() |
|
![]() |
|||
GmAMXBans
AMX Bans GM 1.6 (WEB) - PHP 8Przerobiona wersja skryptu AmxBans z PHP 5 na PHP 8 Napisany przez l3szcz, 04.10.2024 ![]() |
|
![]() |
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych