Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

przenoszenie ct/tt/spect


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
12 odpowiedzi w tym temacie

#1 Zone666

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:42
Offline

Napisano 01.05.2009 21:00

Elo mam pytanie dlaczego jak kiedys mialem serwa to moglem jako admin przenosic graczy na spect do ct i do tt przez amxmodmenu a teraz jak kupilem nowy to nie moge tylko do tt i ct na spect sie nie da po za tym byl wgrany amxx pewnie stary wiec co musze wgrac tego nowego czy mozna jakos linijke dopisac w plmenu czy w czymś zeby mozna bylo przenosic na spect?

Po prostu nie ma opcji spect tylko ct i tt jest
  • +
  • -
  • 0

#2 TiTu$

    Czempion

  • Użytkownik

Reputacja: 139
Zaawansowany

  • Postów:817
  • GG:
  • Lokalizacja:Rzeszów
Offline

Napisano 01.05.2009 21:01

allow_spectators 1 ;)
  • +
  • -
  • 0

#3 Zone666

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:42
Offline

Napisano 01.05.2009 21:03

Ale w czym to wpisac czy zmienic w amxx.cfg czy w plmenu czy w server.cfg?
  • +
  • -
  • 0

#4 rS.

    Wszechmogący

  • Power User

Reputacja: 157
Profesjonalista

  • Postów:608
  • Lokalizacja:Przemyśl
Offline

Napisano 01.05.2009 21:03

server.cfg
  • +
  • -
  • 0

#5 Zone666

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:42
Offline

Napisano 01.05.2009 21:06

Nadal nie działa nawet jak dalem w server.cfg
  • +
  • -
  • 0

#6 rS.

    Wszechmogący

  • Power User

Reputacja: 157
Profesjonalista

  • Postów:608
  • Lokalizacja:Przemyśl
Offline

Napisano 01.05.2009 21:09

A dałeś res serwa lub zmieniłeś mapę? , bo jakoś tak nagle odpisałes
  • +
  • -
  • 0

- Pisanie pluginów: http://amxx.pl/topic...napisac-plugin/

- Backlinks, podstawy i pozycjonowanie SEO: http://amxx.pl/topic...cjonowanie-seo/


#7 Zone666

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:42
Offline

Napisano 01.05.2009 21:14

no dalem przeciez,...

No lól nie mozliwe ze do server.cfg bo co on ma wspolnego z menu w amxmodmenu?
  • +
  • -
  • 0

#8 Abes Mapper

    Repulsion Gel

  • Przyjaciel

Reputacja: 1996
Godlike

  • Postów:7356
  • Steam:steam
  • Imię:Sebastian
  • Lokalizacja:Sulejówek
Offline

Napisano 02.05.2009 07:40

Pokaż server.cfg
Hasła oczywiście pokasuj.
  • +
  • -
  • 0

#9 TiTu$

    Czempion

  • Użytkownik

Reputacja: 139
Zaawansowany

  • Postów:817
  • GG:
  • Lokalizacja:Rzeszów
Offline

Napisano 02.05.2009 08:02

No lól nie mozliwe ze do server.cfg bo co on ma wspolnego z menu w amxmodmen


W serwer.cfg są ustawienia gry czyli jak by ci to powiedzieć gra blokuje przejście do specta a amxx sam se nie odblokuje ;) Tak jak Abes pokaż serwer.cfg.
  • +
  • -
  • 0

#10 rS.

    Wszechmogący

  • Power User

Reputacja: 157
Profesjonalista

  • Postów:608
  • Lokalizacja:Przemyśl
Offline

Napisano 02.05.2009 08:49

Masz przykładowy server.cfg

hostname ":)"
sv_contact "email@admin"
sv_region "3"
rcon_password ":)"
sv_password ":)"
log "on"
mp_logdetail "0"
mp_logmessages "1"
mp_timelimit "25"
mp_autokick "1"
mp_autoteambalance "1"
mp_c4timer "30"
mp_flashlight "1"
mp_footsteps "1"
mp_forcechasecam "0"
mp_freezetime "4"
mp_friendlyfire "1"
mp_limitteams "2"
mp_hostagepenalty "2"
mp_roundtime "4"
mp_tkpunish "1"
mp_startmoney "800"
mp_chattime "0"
sv_maxspeed "320"
sv_cheats "0"
mp_falldamage "1"
allow_spectators "0"
decalfrequecy "60"
sv_lan "0"
secure "1"
sv_proxies "1"
sv_allowupload "1"
sv_aim "0"
pausable "0"
sv_allowdownload "1"
sv_downloadurl ""
sv_voicequality "3"
sv_voiceenable "1"
sv_voicecodec "voice_speex"
sv_alltalk "0"
host_framerate "0"
sv_maxrate "25000"
sv_minrate "2500"
sv_maxupdaterate "100"
sv_minupdaterate "20"
ex_interp "0.01"

i masz linikę ,
allow_spectators "0"
zamien na
allow_spectators "1"
res serwa i powino działać
  • +
  • -
  • 0

#11 Zone666

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:42
Offline

Napisano 02.05.2009 09:09

allow_spectators "0"

Tylko ze ja mialem na "2" i zmienilem na 1 a nie bylo na 0


// Serwer cfg

mp_autokick "0"
mp_tkpunish "0"
mp_autoteambalance "0"
mp_buytime "0.50"
mp_c4timer "35"
mp_chattime "5"
mp_consistency "1"
mp_decals "5"
mp_fadetoblack "0"
mp_flashlight "1"
mp_footsteps "1"
mp_forcecamera "0"
mp_forcechasecam "0"
mp_freezetime "2"
mp_friendlyfire "0"
mp_kickpercent "0.5"
mp_limitteams "0"
mp_logdetail "1"
mp_logecho "0"
mp_logfile "1"
mp_logmessages "1"
mp_mapvoteratio "0.5"
mp_winlimit "0"
mp_maxrounds "0"
mp_roundtime "2.5"
mp_startmoney "800"
mp_timelimit "25"


allow_spectators "1" [b]tu bylo "2" to zmienilem na "1"[/b]
decalfrequency "60"
host_framerate "0"
edgefriction "2"
pausable "0"

sv_aim "0"
sv_accelerate "5"
sv_airaccelerate "10"
sv_airmove "1"
sv_allowdownload "1"
sv_allowupload "0"
sv_alltalk "1"
sv_cheats "0"
sv_clienttrace "1"
sv_friction "4"
sv_gravity "800"
sv_maxspeed "320"
sv_proxies "1"
sv_send_logos "0"
sv_send_resources "1"
sv_stepsize "18"
sv_timeout "35"
sv_voiceenable "1"
sv_voicecodec "voice_speex" 
sv_wateraccelerate "10"
sv_waterfriction "1"
sv_wateramp "0"
sv_visiblemaxplayers 14
sv_maxrate 25000
sv_minrate 5000
sv_maxupdaterate 101
sv_minupdaterate 20
sv_log_onefile 1
sv_lan_rate 25000
sys_ticrate 100
fps_max 250
log on

sv_lan 1

  • +
  • -
  • 0

#12 rS.

    Wszechmogący

  • Power User

Reputacja: 157
Profesjonalista

  • Postów:608
  • Lokalizacja:Przemyśl
Offline

Napisano 02.05.2009 09:12

I działa?
  • +
  • -
  • 0

- Pisanie pluginów: http://amxx.pl/topic...napisac-plugin/

- Backlinks, podstawy i pozycjonowanie SEO: http://amxx.pl/topic...cjonowanie-seo/


#13 Zone666

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:42
Offline

Napisano 03.05.2009 07:59

No właśnie że nie działa :/
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych