Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Ciągle lagi - Brak pakietów


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 Klycior

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 43
Pomocny

  • Postów:370
  • GG:
  • Lokalizacja:Tarnowskie Góry
Offline

Napisano 28.04.2009 12:19

Witam,

Mam problem z CS ponieważ kiedy gram na serwerze to w przeciągu 10 minut nawet mam po 5 rozłączeń.

Myślałem że to wina internetu lecz nie bo kiedy przez cmd ping -t onet.pl to niby cały czas przesyłanie się odbywa a w cs mam już laga.

Nawet jeżeli jak lag to przeważnie po paru sekundach się odlagowywuje lecz u mnie nie - Rozłączenie i muszę ponownie wchodzić na serwer.

Wie ktoś co to może być ?
  • +
  • -
  • 0

#2 TiTu$

    Czempion

  • Użytkownik

Reputacja: 139
Zaawansowany

  • Postów:817
  • GG:
  • Lokalizacja:Rzeszów
Offline

Napisano 28.04.2009 13:06

Przejdź się do administratora sieci ;>
  • +
  • -
  • 0

#3 Klycior

    Wszechpomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 43
Pomocny

  • Postów:370
  • GG:
  • Lokalizacja:Tarnowskie Góry
Offline

Napisano 28.04.2009 13:51

Jechać nie muszę bo przez mIRC się dogadujemy.

Lecz nie jestem pewien co do tego bo przecież jak lag w CS to na cmd też powinny być przerwy.
  • +
  • -
  • 0

#4 bartek124

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 30
Życzliwy

  • Postów:188
  • Lokalizacja:Kołaczyce
Offline

Napisano 05.05.2009 06:27

Na wszystkich serwerach tak masz?
  • +
  • -
  • 0

#5 DB

    Wszechwidzący

  • Użytkownik

Reputacja: 19
Początkujący

  • Postów:230
Offline

Napisano 05.05.2009 08:48

Jeśli dzielisz sygnał przez router - wyłącz DHCP (sprawdź jakie router ma ip, bramę i serwery DNS i ustaw takie ręcznie), kiepskie routery pobierające dane z serwera DHCP często gubią w tym czasie sesję i objawia się właśnie tym że rozłącza cię z serwera.
  • +
  • -
  • 0

#6 -PainKiller-

    Wszechobecny

  • Zbanowany

Reputacja: 66
Pomocny

  • Postów:498
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Kamil
  • Lokalizacja:Kraków
Offline

Napisano 05.05.2009 18:04

to co robisz w konsoli windowsa czyli pingowanie onetu nie ma z tym nic wspólnego bo pingowanie a połączenie (w tym przypadku z serwerem CS) to zupełnie inne tematy... Moze nie masz tego problemu tylko ty, moze serwer jest wadliwy i sam wywala wszystkich co jakis czas...




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych