Pytanko do doświadczonych adminów.
adi7
05.01.2013
Witam. Mam mały problem z pewnym graczem. Mianowicie jest nie prawdopodobnie dobry. Robiłem mu już screeny i nic z nich nie wynikło. Długo mu się również przyglądałem. Robi niesamowite akcje ,ale nie dziwne. Sam nie wiem co robić. To dziecko ,a ma staty po 30 na 2. Wczoraj został sam na 5. Wszyscy poszli grupą a on rozwalił ich z usp. Podejrzewam chity ,a screeny mogą nie być dowodem przy tych dodatkach clear screen. Mógłby poradzić mi ktoś jak dowieść jego uczciwości lub nie? Chciałbym zakończyć tą sytuację.
medziak
05.01.2013
Może jest dobrym graczem i tyle, albo wejdz na innym nicku i wtedy zrób SS w najlepszym momencie

adi7
05.01.2013
Ja tak robiłem. To nic nie dało. Dałem mu nawet 5 min na wrzucenie by nic nie zmieniał i nic. Dodam ,że gra on u mnie po 10h+ na dzień ,więc praktykę ma. Tylko ,że to nie możliwe tak grać.
Flk
05.01.2013
Najlepiej jest nagrać demko i je obejrzeć pare razy
Ssy na pewno były czyste zwróć uwage na 1 ss i nich wrzuca ss"y spakowane w rar
Ssy na pewno były czyste zwróć uwage na 1 ss i nich wrzuca ss"y spakowane w rar
medziak
05.01.2013
Nom i żeby byly w bmp 
A jak nei to widocznie tak gra, heh
Podeślij mi na PW ip serwa to wejde i popatrze + jego nick
Użytkownik medziak edytował ten post 05.01.2013 23:09

A jak nei to widocznie tak gra, heh

Użytkownik medziak edytował ten post 05.01.2013 23:09
adi7
05.01.2013
Arek tak robię
Widocznie tak gra. Szkoda ,że gra tak dużo bo inni się zrażają
Czasem gra dość słabo. Jak by nie załączył cheatów lub jest tak sprytny i udaje
@up zaraz podeśle

@up zaraz podeśle
QuahodronN
05.01.2013
Też miałem taką sytuacje do puki jeden z administratorów nie wyczaił pewnego czita 
Jest to aim który jest praktycznie nie wykrywalny, ssy czyste, jest % trafialności w banie.
Także u mnie było to dziecko które grało non stop o nicku ASDF i wmawiało każdemu że brat go nauczył grać.

Jest to aim który jest praktycznie nie wykrywalny, ssy czyste, jest % trafialności w banie.
Także u mnie było to dziecko które grało non stop o nicku ASDF i wmawiało każdemu że brat go nauczył grać.
glutex
06.01.2013
Screeny nigdy nie zastąpią dema i oka doświadczonego Admina. Jeśli posiada Steam możesz Go również po tym przeanalizować. Jeżeli gra na WH wcale nie musi biegać "modelowo", to samo dotyczy AimBotów - czasy skaczącego celownika już się kończą. Trzeba przeanalizować Movement i inne składniowe (ktoś biegający po mapie jak kaczka nie będzie miał "skilla milion" bez wspomagaczy).
adi7
06.01.2013
glutex dziękuje. To mi się przyda
Z tym doświadczeniem to u mnie dość licho. Znaczy nigdy jeszcze nie miałem takiego rywala. Reszta się zdradzała ,a tu nic. Tak ma steama. I na jednym serwerze dostał 6 razy bana ,ale wrzucał ss i go odbanowywali [to już patrzyłem wcześniej]. Teraz myślę ,że jednak coś ma ,ale jak gra tak długo to nauczył się maskować. Znacie może jakieś podstępy?

Na 5tyk
06.01.2013
Nagraj demko i przeanalizuj lub wrzuć go na BlackListed.pl. Zobaczysz czy tam go zbanują czy nie

adi7
06.01.2013
@up
Ok tak zrobię
Musi ocenić to ktoś bardziej z tym obeznany.
Korzystając z okazji mam inne pytanie. Myślałem że zmienne ip ma chociaż stałe te dwa pierwsze człony np 85.207.xx.xx , a teraz mam gracza co najprawdopodobniej ma stały tylko ten pierwszy
85.xx.xx.xx. Strasznie mnie denerwował. Zna te sposoby na cfg i tak dalej i śmiał mi się w oczy
że nic mu zrobić nie mogę. Zbanowałem go na zakres tych pierwszych 4 członów ,a on wszedł. Jak zbanuje na pierwsze 2 to jeszcze więcej ludzi nie pogra przez niego. Co robić? Uprzykszanie gry nic nie daje [slay na początku rundy cały dzień itd] Jest wytrwały
Ok tak zrobię

Korzystając z okazji mam inne pytanie. Myślałem że zmienne ip ma chociaż stałe te dwa pierwsze człony np 85.207.xx.xx , a teraz mam gracza co najprawdopodobniej ma stały tylko ten pierwszy

Rodzyn
06.01.2013
przerób dproto tak aby generował SID na NS i wtedy go zbanuj to nie wejdzie

adi7
06.01.2013
Rodzyn mam to zrobione,ale czy to nie jest generowane od ip? I gdy zmieni to ma nowy?
A hasło nic nie da ,bo on nie gra dla lvl ,czy rankingu. I nick sobie zmienia. Gra tylko ,aby pokazać ,że to on wygra
A hasło nic nie da ,bo on nie gra dla lvl ,czy rankingu. I nick sobie zmienia. Gra tylko ,aby pokazać ,że to on wygra
adi7
06.01.2013
glutex ,ale jeśli on ma niezmienny tylko ten pierwszy człon? To ban na więcej nie osiedle.
Na 5tyk
06.01.2013
NeoBans banuje na cookies i inne sposoby jeszcze a nie na zakres IP ;]glutex ,ale jeśli on ma niezmienny tylko ten pierwszy człon? To ban na więcej nie osiedle.
adi7
06.01.2013
Aha. To nie wiedziałem
Muszę spróbować. To chyba ostatnia deska ratunku. Po tej całej rozmowie mam wrażenie że z cheaterami I zmiennym ip przegrywamy. Do tego te fora ,które za 20 postów czyszczą screeny
Świat jest nie uczciwy

QuahodronN
06.01.2013
Możesz użyć tego - http://amxx.pl/topic...racza-nonsteam/ dla serwera non-steam jeśli banujesz a oni ciągle wchodzą a inna lepsza rada to jest przejście na only steam.
Wtedy nie ma problemu z non-steamami a czitujących steamów możesz zgłaszać na BL itp
Wtedy nie ma problemu z non-steamami a czitujących steamów możesz zgłaszać na BL itp