Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Fast Download - w ogóle nie pobiera plików


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
8 odpowiedzi w tym temacie

#1 Jadek

    Wszechwidzący

  • Użytkownik

Reputacja: 80
Zaawansowany

  • Postów:288
  • GG:
  • Imię:Daniel
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 27.12.2012 14:59

Witam. Mam problem z FastDL na sewerze. Wrzucam pliki na FastDL przypisuje w serwer.cfg do sv_downloadurl "http://.../cstrike" i gdy wchodze na serwer nie pobiera żadnych plików jakbym nie wgrał RoundSound'ów na serwerze CS. Gdy wpiszę w Konsoli w grze sv_downloadurl pokazuje sie:
"sv_downloadurl" is "". Pomocy.
  • +
  • -
  • 0

#2 GwynBleidD

    Godlike

  • Administrator

Reputacja: 1849
Godlike

  • Postów:3066
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Przemyśl
Offline

Napisano 27.12.2012 15:14

Może błędem jest to, że wrzucasz do serwer.cfg zamiast do server.cfg :) A może masz gdzieś dalej w tym samym bądź innym pliku cfg (np. amxx.cfg) dodaną kolejną linijkę z sv_downloadurl? Zrestartuj serwer całkowicie jeśli coś w server.cfg zmieniasz, bo ten plik nie jest domyślnie przy zmianie mapy odczytywany, ale tylko przy uruchamianiu serwera.
  • +
  • -
  • 0
NIE pomagam na PW. Nie trudź się, na zlecenia nie odpiszę... Od pomagania jest forum.
NIE zaglądam w tematy wysłane na PW. Jeśli są na forum to prędzej czy później je przeczytam. Jeśli mam co w nich odpisać, to odpiszę.
 
1988650.png?theme=dark

#3 Jadek

    Wszechwidzący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 80
Zaawansowany

  • Postów:288
  • GG:
  • Imię:Daniel
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 27.12.2012 15:23

Po każdej zmianie restartuje i w amxx.cfg nie mam niczego takiego. Nazwę pliku mam server.cfg

Użytkownik Jadek edytował ten post 27.12.2012 15:25

  • +
  • -
  • 0

#4 GwynBleidD

    Godlike

  • Administrator

Reputacja: 1849
Godlike

  • Postów:3066
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Przemyśl
Offline

Napisano 27.12.2012 15:44

To albo masz coś nie tak wpisane w tym pliku, albo wcale Ci go nie czyta. Jak zmienisz coś w tym pliku to zmiany są widoczne na serwerze? Podrzuć zawartość server.cfg tutaj.
  • +
  • -
  • 0
NIE pomagam na PW. Nie trudź się, na zlecenia nie odpiszę... Od pomagania jest forum.
NIE zaglądam w tematy wysłane na PW. Jeśli są na forum to prędzej czy później je przeczytam. Jeśli mam co w nich odpisać, to odpiszę.
 
1988650.png?theme=dark

#5 Jadek

    Wszechwidzący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 80
Zaawansowany

  • Postów:288
  • GG:
  • Imię:Daniel
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 27.12.2012 15:50

Hmmm ja jednym z serwerów usunąłem server.cfg.Z(cos tam) i pomogło
  • +
  • -
  • 0

#6 GwynBleidD

    Godlike

  • Administrator

Reputacja: 1849
Godlike

  • Postów:3066
  • Steam:steam
  • Lokalizacja:Przemyśl
Offline

Napisano 27.12.2012 16:00

Jeśli utworzył Ci się plik server.cfg.ZTMP to oznacza, że ktoś próbował Ci RCON ukraść (i ukradł, jeśli był on w server.cfg zapisany).
  • +
  • -
  • 0
NIE pomagam na PW. Nie trudź się, na zlecenia nie odpiszę... Od pomagania jest forum.
NIE zaglądam w tematy wysłane na PW. Jeśli są na forum to prędzej czy później je przeczytam. Jeśli mam co w nich odpisać, to odpiszę.
 
1988650.png?theme=dark

#7 Jadek

    Wszechwidzący

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 80
Zaawansowany

  • Postów:288
  • GG:
  • Imię:Daniel
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 27.12.2012 17:16

Zmieniłem rcon. Udało mi się to naprawić.
temat do zamknięcia.

Użytkownik Jadek edytował ten post 27.12.2012 17:16

  • +
  • -
  • 0

#8 Gość_21977_*

  • Gość

Reputacja: 0

Offline

Napisano 27.12.2012 21:07

Wiadomość wygenerowana automatycznie


Ten temat został zamknięty przez moderatora.

Powód: Temat zamknięty na prośbę użytkownika.


Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL

#9 Gość_21977_*

  • Gość

Reputacja: 0

Offline

Napisano 27.12.2012 21:07

Automatyczna wiadomość


Ten temat został przeniesiony z forum

AMX Mod XProblemy

do

HLDSProblemy




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych