Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Super Hero Mod


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
13 odpowiedzi w tym temacie

#1 Czopek

    Pomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:56
Offline

Napisano 24.04.2009 18:19

Witam. Mam problem z Super Hero Modem.
Mianowicie po zainstalowaniu wszystkiego przy restarcie serwera w konsoli wyskakuje taki błąd

L 04/24/2009 - 19:23:55: <----------: Map de_dust :----------->
L 04/24/2009 - 19:23:55: [superheromodvault.amxx] DEBUG: Attempting to load the SuperHero Config File
Executing AMX Mod X Configuration File 
[AMXBANS] amxbans.cfg is executed 
[SH] Successfully Loaded Superhero Config File 
Executing Galileo ( GAL ) Configuration File 
[SH] Successfully Loaded Superhero Config File 
L 04/24/2009 - 19:23:55: [rs_swearfilter.amxx] [AMXX] RS Swear Filter::40 Swear Words Loaded From File!
L 04/24/2009 - 19:23:55: [rs_swearfilter.amxx] [AMXX] RS Swear Filter::10 Good Words Loaded From File!
L 04/24/2009 - 19:23:55: [rs_swearfilter.amxx] [AMXX] RS Swear Filter::5 Progressive Punishmentss Loaded From File!
L 04/24/2009 - 19:23:55: Correct Exec: addons/amxmodx/configs/warmuppro.cfg
L 04/24/2009 - 19:23:55: [superheromodvault.amxx] DEBUG: Attempting to load the SuperHero Config File
[SH] Successfully Loaded Superhero Config File

Czy ktos mógłby mi z tym pomóc?
Pozdrawiam.
  • +
  • -
  • 0

#2 Change

    Super Hero

  • Użytkownik

Reputacja: 129
Zaawansowany

  • Postów:1161
  • Lokalizacja:Konin
Offline

Napisano 24.04.2009 18:20

You can only load the superhero CORE once, please check your plugins.ini


Nie dopisałeś przypadkowo do plugins.ini tego 2 razy?
  • +
  • -
  • 0

#3 R3X

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 2960
Godlike

  • Postów:4247
  • Lokalizacja:Nie
Offline

Napisano 24.04.2009 18:22

albo 2 wersje? po nazwie pliku

superheromodvault

przypuszam, że najpierw załadowałeś wersję sql ;>
zdecyduj się czy chcesz zapisywać xP w bazie danych czy w plikach vault
  • +
  • -
  • 0

#4 Czopek

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:56
Offline

Napisano 24.04.2009 18:27

R3X,
;superheromodnvault.amxx
superheromodvault.amxx
;superheromodmysql.amxx
:)

Teraz juz mam troche okrojone te błędy w konsoli :P edytowałem post u góry... I żaden plugin nie jest nadpisany w plugins, sprawdzałem.
  • +
  • -
  • 0

#5 R3X

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 2960
Godlike

  • Postów:4247
  • Lokalizacja:Nie
Offline

Napisano 24.04.2009 18:28

no reszta to nie błędy tylko informacje Debuggera - wszystko w porządku
  • +
  • -
  • 0

#6 Czopek

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:56
Offline

Napisano 24.04.2009 18:29

no tak ale serwer nie chce sie uruchomić...
  • +
  • -
  • 0

#7 R3X

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 2960
Godlike

  • Postów:4247
  • Lokalizacja:Nie
Offline

Napisano 24.04.2009 18:29

a gdy wyłączysz nawet vaultową wersję to serwer działa?
  • +
  • -
  • 0

#8 Czopek

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:56
Offline

Napisano 24.04.2009 18:35

Nie włącza sie
  • +
  • -
  • 0

#9 R3X

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 2960
Godlike

  • Postów:4247
  • Lokalizacja:Nie
Offline

Napisano 24.04.2009 18:37

To nie przez SHM, skoro crash następuje nawet przy wyłączonym modzie. Pokaż errorlogi jak są jakieś z dziś/teraz.
  • +
  • -
  • 0

#10 Czopek

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:56
Offline

Napisano 24.04.2009 18:38

Tak ale przed wgraniem SH serwer normalnie działał sprawdzałem, żadnych error logów nie ma...
  • +
  • -
  • 0

#11 R3X

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 2960
Godlike

  • Postów:4247
  • Lokalizacja:Nie
Offline

Napisano 24.04.2009 18:42

Sprawdź wszystkie sprite`y, modele. Przez dźwięki nie ma crasha, ale brakujący model to spory problem dla serwera.
  • +
  • -
  • 0

#12 Czopek

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:56
Offline

Napisano 24.04.2009 18:53

ok leci pomógl, to nie przez modele ale serwer juz mi sie włącza ale zauważyłem że w ogóle nie sciąga ani z www ani z serwera modeli ktore sa w tym modzie, no i dalej ten debugger z tym niezaładowaniem configa.
  • +
  • -
  • 0

#13 R3X

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 2960
Godlike

  • Postów:4247
  • Lokalizacja:Nie
Offline

Napisano 24.04.2009 20:02

Próba załadowania configa

[superheromodvault.amxx] DEBUG: Attempting to load the SuperHero Config File

zaraz potem jest

[SH] Successfully Loaded Superhero Config File

czyli ładuje configi bez problemów - 'Successfully'

Wrzuciłeś wszystkie wymagane pliki do models/ ?
  • +
  • -
  • 0

#14 Czopek

    Pomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:56
Offline

Napisano 24.04.2009 20:25

Właśnie problem w tym że wszsytko jest na swoim miejscu. Plugin działa, exp się wyświetla itd. z modeli ściągnął się tylko "wolv_knife.mdl" a reszta mimo że też jest z razem z tym modelem się nie ściągła. Nie wiem może to zależy od tego że mam jakieś postacie gdzieś powyłączane itd.?
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych