Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Problem ze steammam problem ze steam bardzo proszę o pomoc


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 Fasola

    Nowy

  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:4
  • Imię:Konrad
  • Lokalizacja:Rzeszów
Offline

Napisano 23.12.2012 15:36

Witam , mam problem ze steam , mianowicie nie pokazuje mi znajomych wszyscy sa off , nie pokazuje społeczności i nie moze zaktualizować mi się steam.


link z ss do problemu ------> http://www.speedysha...yssKx/steam.bmp


bardzo proszę o pomoc.
  • +
  • -
  • 0

#2 glutex

    Mamamba

  • Power User

Reputacja: 362
Wszechpomocny

  • Postów:935
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Paweł
  • Lokalizacja:Studzionka
Offline

Napisano 24.12.2012 13:17

Wygląda to tak, jakby Steam był zablokowany przez Zaporę Systemu Windows.
  • +
  • -
  • 0

Sprzedam

gsHgzuP.jpg

40zł


#3 ZizU

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 2
Nowy

  • Postów:16
  • Lokalizacja:ZizU
Offline

Napisano 24.12.2012 13:31

Wyłącz zaporę systemu albo reinstaluj sobie steam, a jak to nie pomoże to pisz do firmy steam.

Użytkownik ZizU edytował ten post 24.12.2012 13:31

  • +
  • -
  • 0
Pomogłem ? daj "+"
Dołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafika

#4 Fasola

    Nowy

  • Autor tematu
  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:4
  • Imię:Konrad
  • Lokalizacja:Rzeszów
Offline

Napisano 24.12.2012 18:27

wyłączyłem zapore reinstal też robiłem , obawiam się że zostaje tylko format
  • +
  • -
  • 0

#5 jSq

    Profesjonalista

  • Użytkownik

Reputacja: 44
Pomocny

  • Postów:195
  • Imię:Adrian
  • Lokalizacja:tak
Offline

Napisano 24.12.2012 21:47

Hmm może wydać się to głupie , ale czy usuwałeś plik z głownego folderu ze steamem , który nazywa się ClientRegistry.blob?. Jak nie to usuń go i odpal steama jeszcze raz , powinno Ci się zaktualizować i normalnie śmigać.
  • +
  • -
  • 0

#6 Fasola

    Nowy

  • Autor tematu
  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:4
  • Imię:Konrad
  • Lokalizacja:Rzeszów
Offline

Napisano 25.12.2012 00:42

ehh ... usunąłem plik , nie działa.
  • +
  • -
  • 0

#7 glutex

    Mamamba

  • Power User

Reputacja: 362
Wszechpomocny

  • Postów:935
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Paweł
  • Lokalizacja:Studzionka
Offline

Napisano 25.12.2012 03:21

Możesz jeszcze spróbować odinstalować Steama programem Revo Uninstaller (usuwając wszystkie pliki oraz wpisy w rejestrze) i zainstalować ponownie. Więcej pomysłów nie mam... ;-/
  • +
  • -
  • 0

Sprzedam

gsHgzuP.jpg

40zł


#8 Fasola

    Nowy

  • Autor tematu
  • Pijawka

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:4
  • Imię:Konrad
  • Lokalizacja:Rzeszów
Offline

Napisano 25.12.2012 08:56

a czy steam ma jakieś powiązanie z przeglądarką internetową "internet explorer" bo ona mi nie działa i właśnie może dlatego nie chodzi mi steam , społeczność itd.

Użytkownik Fasola edytował ten post 25.12.2012 08:56

  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych