Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Nie dziala noktowizor [ZM]


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 gregorio99

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: -2
Mniej niż zer0.

  • Postów:31
  • Lokalizacja:kk
Offline

Napisano 20.12.2012 16:34

Witam nie działa mi noktowizor dla vipa,on ma być darmowy dla vipa jak wchodzi na serwer jak rozpoczyna się runda na say u pisze ze dostałem darmowe nokto ale go nie dostaję załączam moje sma. nie wiem czy nie brakuje jakieś flagi dla vipa załaczam także vips.ini

Załączone pliki


  • +
  • -
  • 0

#2 Alkohochlik

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 8
Nowy

  • Postów:53
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 22.12.2012 12:28

Testowałem ten plugin na Zombie Plague 5.0.5, wszystko chodzi idealnie. Jaką wersję ZP używasz?

Użytkownik Alkohochlik edytował ten post 22.12.2012 12:28


#3 gregorio99

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -2
Mniej niż zer0.

  • Postów:31
  • Lokalizacja:kk
Offline

Napisano 22.12.2012 15:43

używam wersje 4.3
  • +
  • -
  • 0

#4 Alkohochlik

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 8
Nowy

  • Postów:53
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 22.12.2012 15:49

Spróbuj załącznik?

Załączony plik  nokto.sma   679 bajtów  45 Ilość pobrań
  nokto.amxx

#5 gregorio99

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -2
Mniej niż zer0.

  • Postów:31
  • Lokalizacja:kk
Offline

Napisano 22.12.2012 15:53

ok a mam dodawać jakieś flagi do vips.ini?
  • +
  • -
  • 0

#6 Alkohochlik

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 8
Nowy

  • Postów:53
  • Lokalizacja:Polska
Offline

Napisano 22.12.2012 16:04

To dlatego ci nie działa, korzystasz z zewnętrznego pliku vips.ini, w którym masz zawartych VIPów, a plugin jest napisany na flagę "t" pliku users.ini (domyślna flaga VIPa). Zmień tryb plugina zm_vip na 2, wtedy zadziała. Lub znajdź osobę, która ci pogodzi plugin z vips.ini, bo ja tego nie umiem raczej. :)




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych