Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Podboty same wychodzą i na ich miejsce wchodzą nowe


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1 odpowiedź w tym temacie

#1 dominiv2604

    Zaawansowany

  • Użytkownik

Reputacja: 9
Nowy

  • Postów:86
  • Imię:Dominik
  • Lokalizacja:Kalisz
Offline

Napisano 20.12.2012 16:21

Witam, pobrałem PodBoty http://amxx.pl/topic...y-do-amx-mod-x/, po czym zainstalowałem je zgodnie z instrukcją. Następnie wchodzę na serwer, dodaje jednego bota sobie, a on po ~2sek wychodzi, zabijając sięprzy tym i na jego miejsce wchodzi inny PodBot z innym imieniem, nie wiem co jest nie tak proszę o pomoc !
  • +
  • -
  • 0

#2 Kawon

    Godlike

  • Przyjaciel

Reputacja: 884
Czempion

  • Postów:5165
  • Steam:steam
  • Imię:Paweł
  • Lokalizacja:Dzierzgoń
Offline

Napisano 20.12.2012 17:04

Automatyczna wiadomość


Ten temat został przeniesiony z forum

AMX Mod X > Problemy

do

HLDS > Problemy
  • +
  • -
  • 0

DarkGL to mój autorytet.





Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych