Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

crash serwera


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 ati123451

    Życzliwy

  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:34
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Patryk
  • Lokalizacja:Sieradz
Offline

Napisano 15.12.2012 17:23

Witam, zainstalowalem ten http://amxx.pl/topic...8-christmas-c4/ plugin, i go usunełem z powód takich, że gdy wyrzucamy pake to jej nie widac chodz na radarze jest. Po usunieciu pluginu wszystko chodzi ale gdy kłade pake to serwer sie crashuje ..
  • +
  • -
  • 0

#2 Frościk

    Początkujący

  • Użytkownik

Reputacja: 3
Nowy

  • Postów:11
  • Imię:Konrad
  • Lokalizacja:Dąbrowa Górnicza
Offline

Napisano 16.12.2012 01:05

Modele Wgrałeś? Moduł odblokowałeś?
  • +
  • -
  • 0

Frościk aka WaRNinG .! :)


#3 ati123451

    Życzliwy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: -1
Mniej niż zer0.

  • Postów:34
  • GG:
  • Steam:steam
  • Imię:Patryk
  • Lokalizacja:Sieradz
Offline

Napisano 16.12.2012 19:03

tak
  • +
  • -
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych