Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie
AMXBans 5.x

Problem z amxmodmenu, szybka pomoc!

amxbans 5.x

  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 neder399

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:8
  • Imię:Grzesiek
  • Lokalizacja:Wrocław
Offline

Napisano 13.12.2012 19:40

Cześć, mam problem z AMXBans, otóż zainstalowałem wersję 1.6.1, wszystko okej, serwer podpięty, wszystko działa bez zarzutów, dodałem sobie Admina wbijam na serwer, i nie działa amxmodmenu. Proszę mi pomóc, bardzo proszę!

Daje załącznik:

Załączone pliki


Użytkownik neder399 edytował ten post 13.12.2012 19:48

  • +
  • -
  • 0

#2 b33

    Nowy

  • Użytkownik

Reputacja: 1
Nowy

  • Postów:9
  • Lokalizacja:zambrów
Offline

Napisano 13.12.2012 21:20

srednik przed admin.amxx powinien byc
;admin.amxx
i dopisz
amxbans_main.amxx
amxbans_core.amxx
  • +
  • -
  • 0

#3 neder399

    Nowy

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:8
  • Imię:Grzesiek
  • Lokalizacja:Wrocław
Offline

Napisano 13.12.2012 21:58

Nie pomogło, proszę o pomoc!
  • +
  • -
  • 0





Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych