Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka Zaloguj korzystając z Twittera Zaloguj przez Steam Zaloguj poprzez Google      Logowanie »   
  • Rejestracja

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X

Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.

  • Rozpoczynaj nowe tematy i odpowiedaj na inne
  • Zapisz się do tematów i for, aby otrzymywać automatyczne uaktualnienia
  • Dodawaj wydarzenia do kalendarza społecznościowego
  • Stwórz swój własny profil i zdobywaj nowych znajomych
  • Zdobywaj nowe doświadczenia

Dołączona grafika Dołączona grafika

Guest Message by DevFuse
 

Zdjęcie

Diablomod By DarkGL klasy sie nie wczytuja


  • Nie możesz napisać tematu
  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 Kogut

    Wszechpomocny

  • Użytkownik

Reputacja: 48
Pomocny

  • Postów:317
  • GG:
  • Lokalizacja:warszawa
Offline

Napisano 11.12.2012 21:26

Witam
Po zmianie mapy klasy się nie wczytują mam na myśli zmianę mapy przez admina
diablomod.cfg, baze danych mam w gamesolu, inny użytkownik pozakładaj gdzie indziej bazy i było to samo
diablo_host "178.33.55.111"
diablo_user "sql_gs137571"
diablo_pass "***"
diablo_db "sql_gs137571"
//typ zapisu 1 - nick 2 - steam id 3 - steamid lub nick zalezy czy gracz ma steam czy nie
diablo_save_type 1
Logi
Logi czyste tylko 2 errory z 9 grudnia gdzie dałem złe passy do mysql, odkomentowałem debug i też nic nie ma nowego.
DarkGL licze na Ciebie

Użytkownik Kawon edytował ten post 12.12.2012 00:41

  • +
  • -
  • 0

#2 zxasdq

    Banned

  • Zbanowany

Reputacja: 0
zer0.

  • Postów:9
  • Lokalizacja:daleko
Offline

Napisano 11.12.2012 23:33

A tabelę w bazie danych stworzyłeś?

#3 Kogut

    Wszechpomocny

  • Autor tematu
  • Użytkownik

Reputacja: 48
Pomocny

  • Postów:317
  • GG:
  • Lokalizacja:warszawa
Offline

Napisano 12.12.2012 12:32

Tabeli sam nie tworzyłem, zrobiła się sama pod tytułem diablo_nowe_klasy
tak jak w sma jest ustawione
#define SQL_TABLE "diablo_nowe_klasy" 

Użytkownik Kogut edytował ten post 12.12.2012 12:36

  • +
  • -
  • 0

#4 aha.mp3

    Diablo Mody i te sprawy ;3

  • Użytkownik

Reputacja: 126
Zaawansowany

  • Postów:354
  • GG:
  • Imię:Michał
  • Lokalizacja:Legionowo
Offline

Napisano 26.12.2012 16:25

Zrób nową tabelę o nazwie "DiabloDarkGL", a później zamień twoje diablo_db na diablo_db "DiabloDarkGL"
  • +
  • -
  • 0

b_350_20_000000_000000_FFFFFF_DA0707.png
b_350_20_000000_000000_FFFFFF_DA0707.png





Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych