Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|

Serwer w zakładce "Internet"
Napisano 24.11.2012 12:48
Mam pytanie, co muszę zrobić żeby mój serwer CS'a był w wyszukiwarce na liście serwerów jak wejdę w zakładkę "Internet"?
Pozdrawiam
Napisano 24.11.2012 13:10
Nie chcę tutaj skłamać i mogę tutaj źle coś podać, ale kiedyś 2 lata temu bodajże dodanie do linii startowej "-master" (nie pamiętam już czy dobrze) skutkowało jakoś, że rzeczywiście serwer był w zakładce "Internet". Chodzi mi dokładnie o hosting gry.wilan. Tam każdy kupował niezależnie od tego, że lagi są czy lokalizacja niezbyt ciekawa, bo serwery z wilanu były jak Ty to mówisz w zakładce "Internet". W panelu jak pamiętam była opcja "nomaster lub "master" i master właśnie powodował coś związanego z masterserver. Obecnie? Już tak nie jest. Przynajmniej ja tak sprawdziłem i się dowiedziałem od lepiej znających się ode mnie. Chyba, że moderatorzy mają jeszcze większe pojęcie i przyjmę oczywiście krytykę, jeśli coś tutaj źle napisałem.
Pozdrawiam.
Użytkownik Krytykiewicz edytował ten post 24.11.2012 13:17
Napisano 24.11.2012 13:14
-master
w konsoli serwera?
Napisano 24.11.2012 13:30
Napisano 24.11.2012 13:34
Jak wpisuję to w konsoli wyskakuję: "unkown command: -master"..
KONSOLA SERWERA, a nie konsola Twoja. Prędzej linia startowa Twojego serwera.
Użytkownik Krytykiewicz edytował ten post 24.11.2012 13:34
Napisano 24.11.2012 13:47
Możesz też dodać serwer do setti masters (http://css.setti.info/#addserver)
P.S Jak dodasz swój serwer do Internet to tylko ruskie z cheatami zaprasza.
Piszę pluginy pod: AMX MOD X oraz SOURCE MOD!
Na zlecenie i bez zlecenia zresztą też!
Napisano 24.11.2012 13:47
Do setti masters już dodawałem
Użytkownik guffi1234 edytował ten post 24.11.2012 13:48
Napisano 24.11.2012 13:48
Piszę pluginy pod: AMX MOD X oraz SOURCE MOD!
Na zlecenie i bez zlecenia zresztą też!
Napisano 24.11.2012 13:49

Napisano 24.11.2012 14:54
P.S Jak dodasz swój serwer do Internet to tylko ruskie z cheatami zaprasza.
Niekoniecznie same ruskie z cheatami.
Napisano 24.11.2012 16:12
Napisano 25.11.2012 10:49
Napisano 25.11.2012 10:52
Ale i tak nic się nie zmieniło.
A nie mówiłem?? Trzeba też tych, którzy mają dużo do powiedzenia tutaj słuchać, a nie czekać na konkretną, zadowalającą Cię opinię..
Wszystko co napisałem jednak ma sens i rację, więc nie mam się czego obawiać.
Użytkownik Krytykiewicz edytował ten post 25.11.2012 10:53
Napisano 25.11.2012 11:16
Ziomek trochę Cię nie kminie bo piszę na tym forum w celu rozwiązania jakiegoś konkretnego problemu. Nie jesteś tutaj sam i może znajdzie się ktoś inny kto zna rozwiązanie na mojego posta, więc Twoje "A nie mówiłem??" jest tutaj zbędne i nie na temat.A nie mówiłem?? Trzeba też tych, którzy mają dużo do powiedzenia tutaj słuchać, a nie czekać na konkretną, zadowalającą Cię opinię..
Temat dalej otwarty, może ktoś pomoże a jak nie to mod zamknie, proste.
Napisano 25.11.2012 11:18
Ziomek trochę Cię nie kminie bo piszę na tym forum w celu rozwiązania jakiegoś konkretnego problemu. Nie jesteś tutaj sam i może znajdzie się ktoś inny kto zna rozwiązanie na mojego posta, więc Twoje "A nie mówiłem??" jest tutaj zbędne i nie na temat.A nie mówiłem?? Trzeba też tych, którzy mają dużo do powiedzenia tutaj słuchać, a nie czekać na konkretną, zadowalającą Cię opinię..
Temat dalej otwarty, może ktoś pomoże a jak nie to mod zamknie, proste.
Ale nie każdy problem można rozwiązać pozytywnie. Udzieliłem Ci kompetentną odpowiedź, założę się, że przeczytałeś mój post i sobie go olałeś, bo nie jest wygodny dla Ciebie. Zrozum pewien fakt, nie można pomóc Ci w tej sprawie i Ty to zrozum. Wprowadzenie -nomaster zamiast -master może pogorszyć tylko i wyłącznie sytuację, więc czego Ty oczekujesz. Gruszki na wierzbie?
@@
Nie muszę takich rzeczy pisać na PW. To co napisałem jest związane z tematem, bo napisałeś "Ale i tak nic się nie zmieniło." więc udzieliłem Ci odpowiedzi za co powinieneś mi być wdzięczny, a nie marudzić.
Użytkownik Krytykiewicz edytował ten post 25.11.2012 11:45
Napisano 25.11.2012 11:25
Gdybym miał olewać Twój post to w ogóle bym nie zakładał tematu. Masz mi coś do powiedzenia to napisz na PW zamiast pisać zbędne posty.założę się, że przeczytałeś mój post i sobie go olałeś, bo nie jest wygodny dla Ciebie
Temat można zamknąć
Napisano 26.11.2012 14:47
Ten temat został zamknięty przez moderatora.
Powód: Temat zamknięty na prośbę użytkownika.
Z pozdrowieniami,
Zespół AMXX.PL
DarkGL to mój autorytet.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych