Otóż dodaje w users.ini adminów tak jak trzeba "My Name" "my_password" "abcdefghijklmnopqrstu" "a" czyli tak i gdy to zapisuje przed wejściem na serwer wpisuje w konsole setinfo _pw "me_password" i gdy wchodze na serwer tego admina nie mam. proszę o szybką pomocc i skuteczną.
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Guest Message by DevFuse

Nie mogę dodać admina
Temat rozp. SaSaL xD, 19.11.2012 22:20
7 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 19.11.2012 22:20
Napisano 19.11.2012 22:34
Zrestartowałeś serwa lub zmieniłeś mapę po dodaniu admina ?
Sprawdź czy nicki się też zgadzają. Lub czy nie wstawiłeś średnika w linii gdzie dodałeś admina.
Sprawdź czy nicki się też zgadzają. Lub czy nie wstawiłeś średnika w linii gdzie dodałeś admina.
Napisano 19.11.2012 22:36
Tak resetowałem i nic nick też sprawdzałem. A średnika to o które miejsce chodzi ?
Napisano 19.11.2012 22:39
Chodzi mi o takie coś:
; "My Name" "my_password" "abcdefghijklmnopqrstu" "a"
Jeśli wstawiłeś średnik na początku to nie będzie działać.
; "My Name" "my_password" "abcdefghijklmnopqrstu" "a"
Jeśli wstawiłeś średnik na początku to nie będzie działać.
Napisano 19.11.2012 22:46
Nie nie wstawiłem
Napisano 19.11.2012 23:13
pokaż plugins.ini, logi, users.ini
DarkGL to mój autorytet.
Napisano 19.11.2012 23:21
; AMX Mod X plugins ; Admin Base - Always one has to be activated admin.amxx ; admin base (required for any admin-related) ;admin_sql.amxx ; admin base - SQL version (comment admin.amxx) ; Basic admincmd.amxx ; basic admin console commands adminhelp.amxx ; help command for admin console commands adminslots.amxx ; slot reservation multilingual.amxx ; Multi-Lingual management ; Menus menufront.amxx ; front-end for admin menus cmdmenu.amxx ; command menu (speech, settings) plmenu.amxx ; players menu (kick, ban, client cmds.) ;telemenu.amxx ; teleport menu (Fun Module required!) mapsmenu.amxx ; maps menu (vote, changelevel) pluginmenu.amxx ; Menus for commands/cvars organized by plugin ; Chat / Messages adminchat.amxx ; console chat commands antiflood.amxx ; prevent clients from chat-flooding the server scrollmsg.amxx ; displays a scrolling message imessage.amxx ; displays information messages adminvote.amxx ; vote commands ; Map related nextmap.amxx ; displays next map in mapcycle mapchooser.amxx ; allows to vote for next map timeleft.amxx ; displays time left on map ; Configuration pausecfg.amxx ; allows to pause and unpause some plugins statscfg.amxx ; allows to manage stats plugins via menu and commands ; Counter-Strike ;restmenu.amxx ; restrict weapons menu statsx.amxx ; stats on death or round end (CSX Module required!) ;miscstats.amxx ; bunch of events announcement for Counter-Strike ;stats_logging.amxx ; weapons stats logging (CSX Module required!) ; Enable to use AMX Mod plugins ;amxmod_compat.amxx ; AMX Mod backwards compatibility layer ; TUTAJ dopisuj samodzielnie zainstalowane pluginy: parachute.amxx VIPcod.amxx abd.amxx ; pokazuje zadawane i otrzymywane obrazenia polski_cs.amxx ; Spolszczone napisy "Terrorist Win!" "Bomb has been planted" itd. high_ping_kicker.amxx ; Kopanie graczy z wysokim pingiem DFITH_PL.amxx ; Pokazuje typ rzuconego granatu PL ptb.amxx ; wyrownanie skladow amx_ip ; Sprawdzanie IP danego gracza parachute.amxx ; Spadochron bunnyhop_pl.amxx ; Bunnyhop amxbans_core.amxx amxbans_flagged.amxx amxbans_freeze.amxx amxbans_main.amxx amxbans_ssban.amxx cod_adminmenu.amxx wymiana_bez_wytrzymalosci.amxx OddajPerk.amxx roundsound.amxx sound_mp3.amxx
to jest plugins.ini
a users mam tak samo jak pisałem wcześniej
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych