Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X
Witamy w Nieoficjalnym polskim support'cie AMX Mod X, jak w większości społeczności internetowych musisz się zarejestrować aby móc odpowiadać lub zakładać nowe tematy, ale nie bój się to jest prosty proces w którym wymagamy minimalnych informacji.
|
Guest Message by DevFuse

4 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 19.11.2012 15:52
Witam.
Mam problem bo każda klasa jest niewidzialna na kosie. A klasa nie ma w sobie ze na kosie jest niewidzialna. Np. Komandos Opis Natychmiastowe zabicie z kosy. I jakoś ma niewidzialność na kosie. ;/ Wie ktoś może co to jest za problem ?
Mam problem bo każda klasa jest niewidzialna na kosie. A klasa nie ma w sobie ze na kosie jest niewidzialna. Np. Komandos Opis Natychmiastowe zabicie z kosy. I jakoś ma niewidzialność na kosie. ;/ Wie ktoś może co to jest za problem ?
Napisano 19.11.2012 15:59
Dziś jakoś 40 minut temu. A Nowe perki i klasy wgrywałem wczoraj wieczorem. Wieczorem było wszystko ok i jakoś teraz tak jest. Zobaczymy wyłączę jeszcze klasy i perki nowe. Dzięki za pomoc. Jak coś będę tutaj jeszcze pisać
Napisano 19.11.2012 16:35
Szybciej? Daj wszystkie SMA klas i perków z niewidzialnością. Być może (a nawet NAPERWO) jest źle skonstruowany warunek
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: cod nowy
Paczka perkow.perki Napisany przez NAVIK, 24.03.2025 ![]() |
|
![]() |
|||
CoD Nowy
Plugin na małe mapy.Napisany przez NAVIK, 16.02.2025 ![]() |
|
![]() |
|||
CoD Nowy
Dodatkowe, osobne trzy linie opisu klasNapisany przez Rafii, 27.01.2025 ![]() |